Φιλτραρισμένο νερό απευθείας από τη βρύση!

Το καλύτερο νερό βρίσκεται ήδη στο σπίτι μας και το απολαμβάνουμε με το πρωτοποριακό και βιώσιμο σύστημα νερού Grohe Blue Pure

Η Grohe, παγκόσμιος ηγέτης στις ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο και την κουζίνα καινοτομεί για ακόμα μια φορά, παρουσιάζοντας το πρωτοποριακό σύστημα νερού Grohe Blue Pure, που χάρη στη μοναδική τεχνολογία του, περιορίζει τη σπατάλη νερού και μετατρέπει το νερό της βρύσης σε φρέσκο, φιλτραρισμένο νερό, απομακρύνοντας όλες τις βλαβερές ουσίες που αλλοιώνουν τη γεύση του.

Το νερό είναι ο πολυτιμότερος πόρος του πλανήτη. Αποτελεί απαραίτητο "συστατικό" της καθημερινής μας ζωής, της διατροφής μας και βασικό μέρος για την υγιή λειτουργία του οργανισμού μας. Η Grohe με στόχο τον περιορισμό της σπατάλης του νερού στην καθημερινότητα, σχεδίασε τα προηγμένα συστήματα Grohe Blue Pure που μας προσφέρουν φιλτραρισμένο νερό από την άνεση του σπιτιού μας. Επιλέγοντας τα Grohe Blue Pure προστατεύουμε το περιβάλλον, συμβάλλοντας στον περιορισμό των πλαστικών φιαλών νερού μιας χρήσης και στη μείωση έως και 61% των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Επιπλέον, με το φίλτρο που διαθέτουν τα Grohe Blue Pure προϊόντα μπορούμε να φιλτράρουμε έως και 3.000 λίτρα νερού, χρησιμοποιώντας μια διαδικασία αποκλειστικής διήθησης για την αφαίρεση ακόμη και των μικρότερων σωματιδίων από το νερό της βρύσης, ενώ οι δύο ξεχωριστές εσωτερικές δίοδοι, μία για φιλτραρισμένο και μία για μη φιλτραρισμένο νερό, εξασφαλίζουν ότι όταν το νερό φιλτράρεται, δεν έρχεται σε επαφή με κάποιο αντικείμενο που μπορεί να επηρεάσει τη γεύση του. Τα συστήματα Grohe Blue Pure διαθέτουν χρονόμετρο αλλαγής φίλτρου, το οποίο μας ενημερώνει ότι πρέπει να αντικατασταθεί μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα χρήσης.

Φιλτραρισμένο νερό απευθείας από τη βρύση!

"Έχουμε ευθύνη απέναντι στις μελλοντικές γενιές και το περιβάλλον. Γι’ αυτό ακριβώς θέλουμε να δίνουμε συνεχώς νέα ώθηση στον τομέα της βιωσιμότητας, η οποία θα καταστήσει δυνατή την υπεύθυνη χρήση των διαθέσιμων πόρων. Τα προϊόντα μας δεν πρέπει μόνο να παράγονται με βιώσιμο τρόπο, αλλά και να ενθαρρύνουν τους καταναλωτές να συμβάλλουν κι εκείνοι αποτελεσματικά σε μια καθολική αλλαγή" αναφέρει ο Thomas Fuhr, Leader Fittings LIXIL, International και Co-CEO της Grohe AG.

Τα συστήματα νερού Grohe Blue Pure κατέκτησαν την πρώτη θέση στα βραβεία German Sustainability Award Design 2021 τον περασμένο Δεκέμβριο, ως το κορυφαίο προϊόν στην κατηγορία "Icons", αποδεικνύοντας έτσι ότι ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός, η άνεση και η βιωσιμότητα μπορούν να συμβαδίσουν, δίνοντας ένα άριστο αποτέλεσμα που προσφέρει μοναδική απολαυστική εμπειρία, μέσα στο σπίτι μας, όποτε εμείς το επιθυμούμε.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ