Ο απόλυτος συνδυασμός αισθητικής και λειτουργικότητας

Αν θέλαμε να κατασκευάσουμε την καλύτερη γλάστρα στον κόσμο, σε τί θα έπρεπε να δώσουμε προτεραιότητα; Στην λειτουργικότητα για να μακροημερεύουν τα φυτά μας, ή στην αισθητική για να απογειώνεται η ατμόσφαιρα του χώρου μας; "Γιατί όχι και στα δύο;" απαντά η LECHUZA

Οι αυτοποτιζόμενες γλάστρες LECHUZA έχουν βραβευθεί επανειλημμένα για το σχεδιασμό τους με κορυφαίες διακρίσεις, όπως τα Red Dot Design Awards, ενώ είναι διαθέσιμες σε μια μεγάλη γκάμα σχεδίων, χρωμάτων και διαστάσεων που ταιριάζουν και αναδεικνύουν κάθε χώρο, εσωτερικό, ή εξωτερικό.

Παράλληλα, το σύστημα αυτοποτισμού LECHUZA κάνει τις γλάστρες ιδανικές για τη δημιουργία πράσινων οάσεων σε εσωτερικούς χώρους, αίθρια, βεράντες και πράσινες ταράτσες. Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής τους τις κάνει εξαιρετικά ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες. Να σταθούμε όμως και στον τρόπο που οι γλάστρες LECHUZA φροντίζουν τα φυτά, καθώς το σύστημα αυτοποτισμού τους προκαλεί εντύπωση.

Είναι μια ειδικά σχεδιασμένη λύση που λειτουργεί όπως ακριβώς και η φύση: ανάμεσα στη ενσωματωμένη δεξαμενή νερού των LECHUZA και τις ρίζες του φυτού βρίσκεται το LECHUZA PON, ένα ανόργανο υπόστρωμα φύτευσης που λειτουργεί ως ζώνη αποστράγγισης, ρυθμίζοντας την παροχή νερού στις ρίζες -και περιλαμβάνεται στη συσκευασία! Έτσι είναι απίθανο το φυτό να ξεραθεί ή να ποτιστεί περισσότερο απ’ όσο πρέπει, διατηρώντας τη φρεσκάδα του με μια απλή παρακολούθηση της στάθμης του δείκτη νερού.  Έτσι τα χέρια μας λύνονται, αφού κάθε γλάστρα LECHUZA διαθέτει έξυπνα αξεσουάρ για ευκολία στη φύτευση και τη μεταφύτευση, στην περίπτωση συχνών εναλλαγών εποχιακών φυτών ή αλλαγών στην διακόσμηση.

Ο απόλυτος συνδυασμός αισθητικής και λειτουργικότητας

Η υποστήριξη μετά την πώληση είναι ακόμα ένα πλεονέκτημα για όσους επιλέγουν τον ειδικό στις εντυπωσιακές και λειτουργικές γλάστρες, καθώς όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από εγγύηση ενώ διατίθεται και εξειδικευμένο after sales service για όποια ανάγκη προκύψει. Design, Καινοτομία και Ποιότητα. Αυτός λοιπόν είναι ο κόσμος της LECHUZA. Ανακαλύψτε τις καταστήματα ή φυτώρια.

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ