Η χαρτογράφηση της ιστορίας

Τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση τιμά ο Δήμος Ύδρας με την ομαδική έκθεση φωτογραφίας "Mapping the History" (Χαρτογραφώντας την Ιστορία). Η επιμέλεια είναι της Δάφνης Ζουμπουλάκη και η διάρκεια της έκθεσης έως τις 31 Αυγούστου

Ακολουθώντας την ήδη χαραγμένη διαδρομή που περνά από ιστορικά σημεία του νησιού, έχει στηθεί ένας φωτογραφικός περίπατος αφιερωμένος στην Ύδρα, υπό το βλέμμα 17 φωτογράφων. Οι επαγγελματίες ή ερασιτέχνες Έλληνες και ξένοι φωτογράφοι που συμμετέχουν, επιλέχθηκαν λόγω της ιδιαίτερης σχέσης τους με την Ύδρα.

Παράλληλα η Μαρία Βούλγαρη θα οργανώνει περιηγήσεις στη συγκεκριμένη διαδρομή, όπου ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να προσεγγίσει την Ύδρα, όχι μόνο μέσω του παρελθόντος, αλλά και μέσω μιας σύγχρονης ματιάς.

Οι φωτογραφίες, μετά το πέρας της έκθεσης, θα δωρηθούν μέσω του Δήμου Ύδρας σε ιδρύματα ή/και δημόσιους χώρους της Ύδρας.

Η χαρτογράφηση της ιστορίας
Chloe Akrithakis

Στην έκθεση συμμετέχουν οι: 

Roberto Cortese, Nada Lettermann & Fuentes, Jacqueline Savidge, Caroline Walter, Σταμάτης Αθανάσουλας, Χλόη Ακριθάκη, Νίκος Αλιάγας, Κώστας Βέργας, Βαγγέλης Γκιώνης, Θοδωρής Ζουμπουλάκης, Δάκης Ιωάννου, Βασίλης Μαραγκός, Φαίδων Παπαμιχαήλ, Ιωάννα Ράλλη, Αμαλία Σωτηροπούλου, Μάγια Τσόκλη, Κλεοπάτρα Χαρήτου.

 

Nikos Aliagas

Kleopatra Haritou

Vangelis Gionis

Nada Lettermann & Fuentes

Phedon Papamichael

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ