Το νέο 21 στο Κεφαλάρι

Το The Twenty One Hotel στο Κεφαλάρι μας συστήνεται ξανά. Ένα πραγματικό "destination hotel" για ταξιδιώτες που αγαπούν το design και τη σύγχρονη αισθητική

Στην καρδιά της Κηφισιάς, ανάμεσα στα πανύψηλα δέντρα και την πλούσια βλάστηση του Κεφαλαρίου, το The Twenty One αλλάζει εξ’ ολοκλήρου εικόνα και μεταμορφώνεται σε ένα από τα πιο συναρπαστικά και ιδιαίτερα destination hotels της Αθήνας.

Φυσική εξέλιξη της επιτυχίας του The Wild Hotel στη Μύκονο, το νέο ξενοδοχείο έχει την σφραγίδα του Αλέξανδρου και του Φίλιππου Βαρβέρη (Interni, Moda Bagno), του Γρηγόρη και της Μαριάννας Ψάλτη, δηλαδή της ομάδας των φίλων που βρίσκονται πίσω από το exclusive The Twenty One Restaurant.

Το εκλεκτικό, hand-picked design χαρακτηρίζει τα 21 δωμάτια, η πολυτέλεια απορρέει από τα υλικά, η σύνδεση με την τέχνη και μια γενικότερη αίσθηση κοσμοπολιτισμού είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα. Ταυτόχρονα το laid-back στυλ και η διακριτική κομψότητα κυριαρχεί τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους.

Το νέο 21 στο Κεφαλάρι

Η ευεργετική ηρεμία της φύσης, σε συνδυασμό με τις εμπειρίες που προσφέρουν τα βόρεια προάστια (σε εγγύτητα με το Άλσος Κηφισιάς, Δάσος Συγγρού, Τατόι), τα δημιουργικά workshops αλλά και η όλη φιλοσοφία του ξενοδοχείου το καθιστούν έναν προορισμό απόδρασης, ένα μοναδικό hub για ένα same-minded, ταξιδεμένο και απαιτητικό κοινό, που βρίσκεται στην πόλη είτε για business είτε για αναψυχή.

5 MYKONOU STR & KOLOKOTRONI STR / KIFISIA, 14562, ATHENS 

+302106233521 / INFO@THETWENTYONEHOTEL.COM

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ