Ο νέος αγαπημένος προορισμός όσων αγαπούν την υψηλή αισθητική

Ένα νέο concept store, μια "boutique διακόσμησης" από τη FurDeco άνοιξε στο Golden Hall.

Η κορυφαία εταιρεία διακόσμησης FurDeco Furniture & Decoration εγκαινιάζει το δικό της κατάστημα στον 1o όροφο του Golden Hall. Ένα concept store ‘boutique decoration’, όπου κυριαρχεί η δύναμη της έμπνευσης, η ποιότητα της δημιουργίας και ο ενθουσιασμός για το τελικό αποτέλεσμα.

Μία αποκλειστική υπηρεσία tailor made επίπλων, χαλιών, μοκετών και υφασμάτων, καθώς και αντικειμένων υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Επιλέξτε από μια πλούσια συλλογή με εξαιρετικά χαλιά και χειροποίητα έπιπλα, όπως καναπέδες, πολυθρόνες, τραπέζια, κρεβάτια κ.ά. Μια πλούσια συλλογή από αντικείμενα διάσημων ευρωπαϊκών οίκων που ανανεώνεται διαρκώς είναι πάντα διαθέσιμη. Ιδέες και προτάσεις ανανέωσης προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις υπογραμμίζοντας την φιλοσοφία μας για δημιουργία, καινοτομία, πρωτοπόρο σχεδιασμό και ανυπέρβλητη ποιότητα κατασκευής.

Ο νέος αγαπημένος προορισμός όσων αγαπούν την υψηλή αισθητική

Στόχος της FurDeco είναι η ανάπτυξη και δημιουργία ατμόσφαιρας ανεπιτήδευτης πολυτέλειας σε ιδιωτικές κατοικίες, yachts, βίλες, σκάφη ξενοδοχεία και χώρους υψηλών απαιτήσεων. Η FurDeco ιδρύθηκε το 2008 και σήμερα χάρη στην αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της αποτελεί τον κυρίαρχο στην σχεδίαση και την κατασκευή επίπλων, χαλιών και αντικειμένων εσωτερικού χώρου. Στο concept store της FurDeco θα βρείτε επίσης μοναδικά φωτιστικά σε συνεργασία με την καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο Eglo.

 

 

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ