Όταν η υψηλή αισθητική συναντά την υψηλή τεχνολογία

H LG Hellas και η Βίκυ Κουλιανού ανακοίνωσαν τη νέα συνεργασία τους, στα πλαίσια της οποίας η Βίκυ φωτογραφήθηκε μαζί με την LG OLED Gallery TV, φορώντας τις δημιουργίες του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια

Η LG OLED Gallery TV έμοιαζε ένα με το περιβάλλον υψηλής αισθητικής του ατελιέ του Βασίλη Ζούλια. Χάρη στο ειδικά διαμορφωμένο Gallery stand, εναρμονίστηκε πλήρως με το χώρο, σαν ένα πραγματικό έργο τέχνης. Φορώντας τις παραμυθένιες δημιουργίες του σχεδιαστή, η Βίκυ Κουλιανού φωτογραφήθηκε δίπλα στην LG OLED Gallery TV, σε μια μοναδική συνύπαρξη της υψηλής αισθητικής με το ψηφιακό περιβάλλον. Άλλωστε είναι γνωστό πως το γνωστό μοντέλο με τη σπουδαία καριέρα, λαμβάνει διαχρονικά την υψηλή αισθητική ως αδιαπραγμάτευτο παράγοντα σε κάθε της επιλογή. Μια λογική που υπηρετεί και η LG OLED Gallery TV, χάρη στην εκπληκτική της σχεδίαση και το minimal design της.

Όπως δήλωσε και η ίδια η Βίκυ, "Η LG OLED Gallery TV είναι ένα έργο τέχνης, που έκανε τις δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια να ζωντανεύουν, ταιριάζοντας τέλεια τα ψηφιακά χρώματα στην οθόνη με τα πραγματικά. Έτσι, το όραμα του δημιουργού απεικονίζεται ακριβώς ίδιο στο λεπτό πάνελ της".

Όταν η υψηλή αισθητική συναντά την υψηλή τεχνολογία

Η LG OLED Gallery TV είναι η προηγμένη τεχνολογικά τηλεόραση της LG και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητά κανείς σε μια τηλεόραση. Μπορεί να μετατρέψει το σαλόνι σας σε γκαλερί, χάρη στη λειτουργία Always Ready που εμφανίζει έργα τέχνης με ρεαλιστική υφή και χρώμα. Διαθέτει άψογη, μινιμαλιστική σχεδίαση και εφαρμόζει τέλεια στον τοίχο.

Χάρη στον αναβαθμισμένο επεξεργαστή της a9 Gen 5 AI ενισχύει τα αντικείμενα της εικόνας στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο, κάνοντας τα χρώματα εντυπωσιακά ζωντανά και ακριβή μέσω του deep learning. Ενώ το ολοκαίνουργιο Dynamic Tone Mapping Pro βελτιώνει την εικόνα, εμβαθύνοντας ακόμα περισσότερο σ’ αυτήν και πλέον, η τεχνική εξελίσσεται σε 5000 μπλοκ σε όλη την οθόνη για πιο ζωντανό HDR μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Το Brightness Booster Max ενισχύει τη φωτεινότητα και τα αυτοφωτιζόμενα pixels πραγματοποιούν βελτιώσεις σε άλλο επίπεδο μέσω του επεξεργαστή α9 Gen5 AI και αποδίδουν έως και 30% περισσότερο φωτισμό ενώ επιτυγχάνουν το πιο βαθύ μαύρο για καθαρή αντίθεση κάτω από όλες τις συνθήκες φωτισμού. Η εικόνα πλέον είναι πιο έντονη, με κορυφαία απόδοση φωτισμού και πιο καθορισμένη, ώστε ανεπαίσθητες λεπτομέρειες που συνήθως δεν πιάνουν τα μάτια να μπορούν να είναι ευδιάκριτες, προσφέροντας εκθαμβωτικές σκοτεινές και λαμπερές φωτεινές σκηνές.

Ακόμα, ο νέος επεξεργαστής α9 Gen 5 AI επιτυγχάνει μίξη ήχου 2 καναλιών και κάνει τις σκηνές ακόμα πιο ζωντανές, μεταφέροντας τον θεατή στο επίκεντρο της ταινίας και της δράσης. Μια αληθινή κινηματογραφική εμπειρία προσφέρεται μπροστά στα μάτια σας, με το συνδυασμό του Dolby Vision IQ™2 με το Dolby Atmos®3 , ενώ μέσω του επεξεργαστή α9 Gen 5 AI της LG, το Dolby Vision IQ™3 προσθέτει εξαιρετικό βάθος και αναδεικνύει λεπτές υφές.

Εάν αγαπάτε τα παιχνίδια, για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία χρειάζεσαι μια LG OLED Gallery TV. Είναι από τις πρώτες τηλεοράσεις που υποστηρίζει Dolby Vision Gaming3 4K στα 100 Hz για πιο ρεαλιστικό παιχνίδι, και χάρη στον χρόνο απόκρισης 0,1 ms, τη συμβατότητα NVIDIA G-Sync3, το AMD FreeSync Premium4 και την υποστήριξη VRR, η δράση θα είναι ακόμα πιο καταιγιστική και θα απεικονίζεται καθαρά και ομαλά. Με την προσθήκη του GeForce Now5 στο gaming, η LG OLED Gallery TV δίνει τη δυνατότητα επιλογής νέων παιχνιδιών από το Cloud, μέσα από μια μεγάλη συλλογή που σας περιμένει να την ανακαλύψετε και να παίξετε απευθείας μέσα από την τηλεόραση σας.

Τέλος, η LG παρέχει 5ετή εγγύηση πάνελ, για να νιώθετε την απαραίτητη σιγουριά με την κατασκευή των premium τηλεοράσεων OLED LG για τα επόμενα χρόνια. Η LG OLED Gallery TV διαθέτει μεγάλο εύρος διαστάσεων, 55, 65, 77 και 83 ίντσες ώστε να καλύπτει κάθε ανάγκη.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ