Greek Chefs Abroad. Η κορυφαια γαστρονομική συνάντηση επιστρέφει

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα resorts του Ομίλου MarBella Collection διοργανώνουν το Greek Chefs Abroad, το γαστρονομικό φεστιβάλ που φέρνει πίσω στην Ελλάδα -έστω και για λίγο- τους σημαντικότερους Έλληνες chefs της διασποράς

Μετά από δύο επιτυχημένες διοργανώσεις, αυτό το καλοκαίρι το Greek Chefs Abroad επιστρέφει και μαζί του και ορισμένοι από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες chefs που διαπρέπουν στο εξωτερικό. 

Οι επισκέπτες των τριών resorts του Ομίλου MarBella σε Κέρκυρα και Θεσπρωτία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν νέα, εμπνευσμένα μενού, με αφορμή την ελληνική παράδοση και τις ελληνικές πρώτες ύλες και βέβαια με την υπογραφή σημαντικών Ελλήνων chefs που δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να δοκιμάσουμε στην Ελλάδα. 

Greek Chefs Abroad. Η κορυφαια γαστρονομική συνάντηση επιστρέφει

Οι συμμετέχοντες στο φετινό Greek Chefs Abroad έρχονται από Ντουμπάι, Μελβούρνη, Σιγκαπούρη, Μαϊάμι και Λονδίνο, φέροντας μαζί τους εξαιρετικές ιδέες που πηγαίνουν την ελληνική γαστρονομία ένα βήμα παραπέρα. Αυτή τη χρονιά λοιπόν, συμμετέχουν οι:

μολυβιατης

Nick Molyviatis. O chef που οδήγησε το Kiln του Λονδρέζικου Soho στην κατάκτηση του πολυπόθητου βραβείου Best UK Restaurant για το 2018, εγκαινιάζει το φετινό Green Chefs Abroad με ένα ειδικό ελληνικό μενού εμπνευσμένο από ταϋλανδέζικες γεύσεις. 1 Ιουλίου στο MarBella Elix.  

σπερχος

Αλέξανδρος (Σπέρχος) Παυλόπουλος. Προερχόμενος από το Ντουμπάι, ο chef Σπέρχος θα ετοιμάσει ένα μενού με ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις, εμπλουτισμένες με αρώματα της Μέσης Ανατολής. 14 Ιουλίου στο MarBella Nido 

βαντιμ

Vadym Kunitskyy. Έχοντας μεγαλώσει στην Αθήνα όταν η μητέρα του μετακόμισε από την Ουκρανία το 1998, ο Vadym Kunitskyy είναι σήμερα ο head chef του εστιατορίου Alati στη Σιγκαπούρη. Στο Greek Chefs Abroad φέρνει την ασιατική του ματιά στη σημερινή ελληνική κουζίνα. 26 Αυγούστου MarBella Elix 

μπισιώτης

Χρήστος Μπισιώτης. Από το Μαϊάμι στην Κέρκυρα, ο Χρήστος Μπισιώτης είναι γνωστός για τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο συνδυάζει την ελληνική, την ιταλική και την ισραηλινή κουζίνα. Είναι ο πρώτος και ο νεότερος Έλληνας chef που μαγείρεψε στον Λευκό Οίκο μετά από πρόσκληση του executive chef του. 1 Σεπτεμβρίου MarBella Nido 

ξινης

Alex Xinis. Με καταγωγή από το Ιόνιο και συγκεκριμένα από την Ιθάκη, ο Alex Xinis μπορεί να μεγάλωσε στο Μπρισμπέιν ωστόσο η μαγειρική γραφή του είναι εκπληκτικά ελληνική. Σήμερα μαγειρεύει στο εστιατόριο Fable στη Μελβούρνη. 7 Σεπτεμβρίου MarBella Nido / 9 Σεπτεμβρίου MarBella Elix  

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Προηγούμενο άρθρο

100% Σαντορίνη

Επόμενο άρθρο

Tranquil places, simple pleasures

MUST READ