Το μεγαλύτερο event για την τεχνολογία συναντά τη μόδα

Η πρώτη έκθεση υψηλής τεχνολογίας και ηλεκτρονικών ειδών που γίνεται δίπλα στη θάλασσα, συναντά τη μόδα και πραγματοποιεί μιας σειρά διαφορετικών fashion shows

Από τις 28 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου ο κόσμος της τεχνολογίας και ο κόσμος της μόδας συναντιούνται με φόντο τα γαλάζια νερά της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Για τρία βράδια κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας -Έλληνες και όχι μόνο- θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Αχίλλειον στην Βάρκιζα.

Η Reconnect, η πρώτη έκθεση ηλεκτρονικών ειδών που διοργανώνεται δίπλα στη θάλασσα, παρουσιάζει ένα ακόμη καινοτομικό concept συνδυάζοντας την υψηλή τεχνολογία με τη μόδα. Κάθε βράδυ ένας διαφορετικός σχεδιαστής θα "καταλαμβάνει” το catwalk του Αχίλλειον παρουσιάζοντας τις δημιουργίες του. Οι πιο πρωτοποριακές ιδέες τόσο για τις γυναικείες όσο και τις ανδρικές collections της επόμενης σεζόν θα παρουσιαστούν πρώτα εδώ, στο πλαίσιο της έκθεσης Reconnect που διοργανώνει η Z Empire.

Ένα ξεχωριστό πάρτι με live μουσική, γαστρονομικές προτάσεις από έμπειρους chefs και βέβαια πολύ μόδα θα συμβαίνει κάθε βράδυ δίπλα στη θάλασσα, για ένα 3 ήμερο. Επίσημοι καλεσμένοι από την Ελληνική και τη διεθνή σκηνή της μόδας θα δώσουν το παρόν, απολαμβάνοντας μια πραγματικά πρωτοποριακή εμπειρία, ένα πολυδιάστατο event που παρόμοιο του δεν έχει συμβεί ποτέ έως τώρα στην Ελλάδα. Η κάλυψη από τα media θα είναι ευρεία.

Η Reconnect, με την υπογραφή της Z Empire, έρχεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και αλλάζει όλα όσα γνωρίζαμε για τις εκθέσεις ηλεκτρονικών ειδών. Γεφυρώνει ό,τι καλύτερο έχουν να επιδείξουν ο κόσμος της τεχνολογίας και ο κόσμος της μόδας και φέρνει τους leaders και των δύο κόσμων στην Αθήνα. Μια νέα εμπειρία, μια πραγματικά ξεχωριστή διοργάνωση.

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Προηγούμενο άρθρο

Η χαρτογράφηση της ιστορίας

Επόμενο άρθρο

Ceresio7 στη Μύκονο

MUST READ