Unique, handmade creations

Τα ποιοτικά, φυσικά υλικά και τα προσεκτικά επιλεγμένα διακοσμητικά στοιχεία στα χέρια της Κορίνας Κακλαμάνου μεταμορφώνονται σε μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες τέχνης

Τις χειροποίητες δημιουργίες της Κορίνας Κακλαμάνου με την υπογραφή Senza Posa by ck πρόκειται να φιλοξενήσει το κατάστημα Coco-Mat στο Κολωνάκι από την 1η Ιουλίου.

Τολμηρά σχέδια, ποιοτικά υλικά και πολύτιμες "νότες" διακοσμητικών στοιχείων, σήμα-κατατεθέν της εταιρείας Senza Posa by ck, η οποία τα τελευταία χρόνια επαναπροσδιορίζει τον ορισμό της "χειροποίητης δημιουργίας".

Unique, handmade creations

Κομμάτια, δουλεμένα στο "βυθό της ψυχής" που απευθύνονται σε γυναίκες με ισχυρά θέλω. Κομψοτεχνήματα χειρός με "φύση ανεξάρτητη". Δημιουργίες τέχνης που "φλερτάρουν" με το ρομαντισμό του χτες και την ίδια στιγμή με την ελευθερία του σήμερα. Γραμμές, δυναμικές και απείθαρχες με την έμπνευση να διεγείρει τη φαντασία, ενώ ταυτόχρονα σέβεται την πρακτικότητα. "Ποιήματα" που χωράνε σε μια τσάντα και αξεσουάρ που παραπέμπουν στο στοιχείο της ποίησης. Σχήματα και νήματα δεμένα στο χρόνο που θυμίζουν τη χαρά φευγαλέων στιγμών. Πρόσκληση για παιχνίδι. Άρνηση στη σοβαροφάνεια και τα στερεότυπα, αλλά και "ώριμη επιλογή".

Εγκαίνια: Δευτέρα 1/7, ώρα 11:00-20:00 

Διάρκεια έκθεσης έως 15/7

 

www.instagram.com/senza.posa.by.ck/

www.facebook.com/SenzaPosabyck/

 

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ