Delta Restaurant, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Οι Κυριακές στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αλλάζουν. Μόλις άνοιξε το ολοκαίνουριο Delta Restaurant με executive chef τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Το Delta Restaurant έρχεται να κάνει περισσότερο gourmet τις οικογενειακές Κυριακές των επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ.

Ο νέος χώρος βρίσκεται στο επίπεδο 5Α στο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και η ονομασία του, Delta / δ, είναι εμπνευσμένη από το Δέλτα Φαλήρου στο οποίο και έχει απίστευτη θέα. Το μενού υπογράφει ο executive chef Δημήτρης Σκαρμούτσος ο οποίος για το à la carte εστιατόριο αντλεί την έμπνευσή του από την Ελληνική γαστρονομία και βασίζει τα πιάτα του σε προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα, προσκαλώντας μας σε ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό ταξίδι.

Δεν είναι όμως μόνο το μενού του εστιατορίου. Η μέρα στο Delta ξεκινά από νωρίς το πρωί, με ένα πλούσιο σε επιλογές brunch, το οποίο συνδυάζει κλασικές συνταγές με γνήσια, ποιοτικά ελληνικά υλικά. Τα Κυριακάτικα βράδια το Delta Restaurant αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόταση για τους θεατές των απογευματινών και βραδινών παραστάσεων και εκδηλώσεων του ΚΠΙΣΝ και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με ειδικά μενού, για να ολοκληρώσουν τη βραδιά τους με μια εμπειρία υψηλής γαστρονομίας.

Επιπλέον, στο εστιατόριο θα οργανώνονται θεματικές γαστρονομικές ημερίδες, γευσιγνωσίες και οινογνωσίες με στόχο την ανάδειξη ξεχωριστών προϊόντων από μικρούς παραγωγούς, καθώς και τοπικές συνταγές από όλη την Ελλάδα.

Το Delta Restaurant λειτουργεί κάθε Κυριακή ως εξής:  

BRUNCH MENU: 10.00-16.00 // À LA CARTE RESTAURANT: 16.00-24.00

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ