Η κουζίνα γίνεται το νέο κέντρο του σπιτιού

Η κουζίνα δεν είναι απλά ένα υπέροχο μέρος στο οποίο περνάμε πολύ χρόνο. Η κουζίνα αντανακλά την προσωπικότητά μας. Στην Franke αυτό το γνωρίζουν καλά και θέλουν να είναι σίγουροι πώς ο χρόνος όλων μας στην κουζίνα θα είναι ακόμα πιο ευχάριστος.

Γι΄ αυτό ακριβώς το λόγο η Franke δημιούργησε νέες σειρές ηλεκτρικών συσκευών κουζίνας που συνδυάζουν άριστα την ποιότητα και την κομψότητα. Οι συσκευές της Franke ξεχωρίζουν μέσα από την εκπληκτική άνεση που διαθέτουν προς τον χρήστη. Όποια σειρά προϊόντων και να επιλέξει κανείς, το σίγουρο είναι πως θα απολαύσει μια μοναδική μαγειρική εμπειρία σε μια απολύτως μοντέρνα κουζίνα υψηλής αισθητικής.

Η κουζίνα γίνεται το νέο κέντρο του σπιτιού

Mythos 

Αυτό που θέλαμε πάντα από την κουζίνα μας: απόλυτη ακρίβεια με την υπογραφή της Franke - μια έννοια που η σειρά Mythos εκπροσωπεί.
Τεχνική τελειότητα, κομψότητα και δυναμικός σχεδιασμός είναι τα στοιχεία που κάνουν τη σειρά Mythos μια κλασσική επιλογή.

franke 2 new

Maris 

Όλοι έρχονται πιο κοντά στo χώρο της κουζίνας. Με τη σειρά Maris, η Franke δημιούργησε εξαιρετικές λύσεις για την οικογενειακή κουζίνα. Οι ηλεκτρικές συσκευές της σειράς ξεχωρίζουν χάρη στις τεχνικές λεπτομέρειες και τον αξιοσημείωτο σχεδιασμό. Με ανοξείδωτα στοιχεία προσδίδουν μια ξεχωριστή πινελιά στο χώρο της κουζίνας.

new new2

Smart 

Σε ένα ζωηρό σπίτι ή σε ένα χαρούμενο μικρό διαμέρισμα, η σειρά Smart έχει τις λύσεις, που ανταποκρίνονται στα ζητούμενα για την κουζίνα.
Και αυτό δεν είναι αληθές μόνο από τεχνικής πλευράς. Η σειρά Smart συνδυάζει τη δημιουργικότητα και παρέχει μια εμπνευσμένη γκάμα χρωμάτων που ταιριάζει σε κάθε στυλ κουζίνας.

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Προηγούμενο άρθρο

Φως & Σκιές

MUST READ