Στη σμαραγδένια Μύκονο

Σε κοντινή απόσταση από την παραλία Καλό Λιβάδι, με απεριόριστη θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου και προστατευμένη από τους δυνατούς ανέμους, βρίσκεται η Villa Blue Emerald

Το κλειδί του σχεδιασμού για τη Villa Blue Emerald ήταν πάντα η ανθρώπινη κλίμακα. Το αρχιτεκτονικό γραφείο 360 Concept Studio του Αλέξανδρου Τσικορδάνου είχε στόχο να δημιουργήσει έναν χώρο διακοπών, αφενός φιλικό προς τους ενοίκους του και αφετέρου εναρμονισμένο με το φυσικό τοπίο της Μυκόνου που τον περιβάλλει.

Οι εξωτερικοί χώροι αναπτύσσονται γραμμικά στο μπροστινό μέρος του ακινήτου. Η εντυπωσιακή πισίνα αποτελεί τον κύριο χώρο χαλάρωσης και έχει θέα το απέραντο γαλάζιο. Στο εσωτερικό τα γήινα χρώματα και οι φυσικές υφές των υλικών δίνουν τον τόνο. Το σύγχρονο design και μία ενδιαφέρουσα συλλογή έργων τέχνης συνυπάρχουν με τα αδρά υλικά και τις αναφορές στην παραδοσιακή αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική -όπως οι χαρακτηριστικές λευκές οροφές με τις ξύλινες δοκούς. Το φυσικό φως κατακλύζει όλους τους εσωτερικούς χώρους από τα γενναιόδωρα ανοίγματα προς τον ορίζοντα.

Στη σμαραγδένια Μύκονο

Η αίσθηση της αυθεντικής, της ουσιαστικής πολυτέλειας που αποφεύγει οτιδήποτε περιττό είναι εκείνη που χαρακτηρίζει όλους τους χώρους. Απουσιάζουν κάθε υπερβολή και κάθε προσπάθεια εντυπωσιασμού. Η εσωτερική διαμόρφωση είναι σχεδιασμένη με τρόπο λειτουργικό και φιλικό ώστε να δημιουργείται αυτόματα η αίσθηση της οικειότητας στους ενοίκους. Spa, γυμναστήριο και home cinema βρίσκονται στη διάθεση των ενοίκων. Στους εξωτερικούς χώρους το bbq και το bar δίπλα στην πισίνα συγκεντρώνουν πάντα το ενδιαφέρον. Η Villa Blue Emerald συμπυκνώνει σε έναν χώρο με τον καλύτερο τρόπο τον ξεχωριστό τρόπο ζωής της Μυκόνου.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ