Blur. Η νέα σειρά χαλιών της Nanimarquina με την υπογραφή των Bouroullec

Τα γεωμετρικά μοτίβα πρωταγωνιστούν και στη νέα σειρά που σχεδίασαν οι αδερφοί Bouroullec για τη Nanimarquina.

Η Ισπανίδα Nani Marquina, η ιδιοκτήτρια του ομώνυμου οίκου, είναι μια γυναίκα που δεν σταματάει ποτέ να αναζητά τη διαφορετική ιδέα. Ίδρυσε τη Nanimarquina το 1988 και από τότε έως σήμερα έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα ονόματα διεθνώς στο χώρο του χαλιού.

Ανάμεσα στις συνεργασίες της, ξεχωριστή θέση έχει αυτή με τους Γάλλους αδερφούς Bouroullec. Γνωστοί για τη φρέσκια ματιά τους και την ικανότητα τους να αφαιρούν το περιττό εστιάζοντας στο ουσιώδες, οι Bouroullec δημιούργησαν για τη Nanimarquina τη σειρά Blur. Τα γεωμετρικά μοτίβα και η επανάληψη -και τα δύο χαρακτηριστικά της δουλειάς τους- δίνουν τον τόνο, μαζί με με πολύ σύγχρονη χρωματική παλέτα.    

Στο video μπορεί κανείς να δει την ιδιαίτερη διαδικασία κατασκευής ενός χαλιού Blur. Ο στόχος είναι η δημιουργία ενός χαλιού που δεν φαίνεται καινούριο, αλλά θυμίζει το παρελθόν. 

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ