Το καινούριο σπίτι του Tom Dixon στο Λονδίνο

Το τρομερό παιδί του design, ο Βρετανός σχεδιαστής Tom Dixon, μόλις μετακόμισε σε καινούρια έδρα στο Λονδίνο. Το έξτρα νόστιμο νέο; Στον ίδιο χώρο υπάρχει και ένα top εστιατόριο ανοιχτό στο κοινό.

Στην καρδιά του King's Cross, ενός από τους πιο πολυσύχναστους κόμβους του Λονδίνου βρίσκεται η πρώην αποθήκη κάρβουνου που πλέον έχει μετατραπεί στην καινούρια έδρα του Tom Dixon. Δεν είναι απλώς "τα γραφεία" του οίκου, είναι περισσότερο ένας χώρος αφιερωμένος στο σύμπαν Tom Dixon. Όπως λέει ο ίδιος ο σχεδιαστής: 

Ήταν αναγκαίο να βρούμε ένα χώρο που είναι πολλά παραπάνω από ένα καινούριο κτίριο γραφείων, ή ένα καινούριο μαγαζί. Χρειαζόμασταν ένα χώρο που να γίνει το καινούριο μας σπίτι. Εδώ θα βάλουμε σε εφαρμογή τις ιδέες μας προτείνοντας έναν συνολικό τρόπο ζωής 

Ήδη πέρα από τους χώρους των γραφείων έχει ανοίξει και το πιο ολοκληρωμένο κατάστημα Tom Dixon στο Λονδίνο, ενώ αυτές τις ημέρες αναμένεται και το opening του εστιατορίου που θα είναι ανοιχτό σε ολόκληρη την πόλη. Η urban βιομηχανική αισθητική που έχει εξελιχθεί σε σήμα-κατατεθέν του Tom Dixon βρίσκει σαφώς στο Coal Office το ιδανικό σπίτι. 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ