Η al2 στο Design Week του Μιλάνου

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η φετινή συμμετοχή της al2 στο Salone del Mobile στο Μιλάνο. Η ελληνική εταιρεία συμμετέχει διαχρονικά στην πιο σημαντική παγκοσμίως συνάντηση του κόσμου του design, εκπροσωπώντας με τον καλύτερο τρόπο τα ελληνικά χρώματα

"Art for Living". Αυτό είναι το μόττο της al2. Η κεντρική ιδέα που διέπει τον τρόπο δημιουργίας της. Η υπογραφή al2 χαρακτηρίζει το σύγχρονο ελληνικό design που δίνει έμφαση σε λειτουργικότητα και άνεση, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα και μια εντυπωσιακή εμμονή στη λεπτομέρεια.

Στα έπιπλα της al2 τίποτε δεν έχει αφεθεί στην τύχη. Από τη μικρότερη κατασκευαστική λεπτομέρεια έως τα χρώματα, τα υλικά και τα φινιρίσματα, όλα συμβαίνουν γιατί ακολουθούν ένα συγκεκριμένο concept, γιατί ανταποκρίνονται στα υψηλά σχεδιαστικά και ποιοτικά standards της εταιρείας. 

Η al2 στο Design Week του Μιλάνου

Αυτή την άνοιξη, η al2 συμμετείχε για ακόμα μια φορά στο Salone del Mobile του Μιλάνου, τη σημαντικότερη ετήσια συνάντηση του κόσμου του design από όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Νέα προϊόντα, υλικά και σημαντικές καινοτομίες παρουσιάστηκαν στο stand της εταιρείας που κέρδισε το ενδιαφέρον και τα θετικά σχόλια των επισκεπτών. 

Η νέα συλλογή "Hyper", σχεδιασμένη από το Σωτήρη Λάζου, αλλά και το νέο τραπέζι "Tessera", σχεδιασμένο από το γραφείο Ate Rote, ήταν οι νέες αφίξεις που συζητήθηκαν περισσότερο. Ταυτόχρονα, η πολύ επιτυχημένη συλλογή "Dakry” εμπλουτίστηκε με τραπεζαρίες, τραπεζάκια σαλονιού αλλά και μπουφέδες. 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Προηγούμενο άρθρο

Loft & the city

Επόμενο άρθρο

100% Σαντορίνη

MUST READ