Vondom και Ramon Esteve κλέβουν τις εντυπώσεις

Ο μεγάλος Ισπανικός οίκος συνεργάζεται με τον αρχιτέκτονα που είναι γνωστός για το μόττο του πώς κάθε νέο αντικείμενο πρέπει να απαντάει στα ερωτήματα "γιατί, πώς, με ποιο σκοπό;". Το αποτέλεσμα είναι δύο καινούρια κομμάτια που βάζουν υποψηφιότητα για future classics

Γιατί αποτελεί μια διαφορετική πρόταση στο θέμα "daybed". Ο σκοπός του είναι να παρέχει προφύλαξη από τον ήλιο και αυτό το καταφέρνει με έναν άλλο, καινούριο τρόπο, χάρη στο ξεχωριστό σχήμα του που θυμίζει καταφύγιο. Αυτές είναι οι απαντήσεις στα ερωτήματα για το "Vineyard", το daybed που σχεδίασε ο Ramon Esteve για την Vondom και θα παρουσιαστεί τον Ιούνιο στο Design Week του Μιλάνου.  

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες εικόνες και τα σχόλιο του διεθνούς τύπου είναι κάτι περισσότερο από θετικά. Άλλωστε το expertise και η παράδοση της Vondom στα έπιπλα εξωτερικού χώρου είναι αδιαμφισβήτητα, όπως αποδεικνύει η ιστορία πολλών χρόνων της εταιρείας. Το ίδιο αδιαμφισβήτητο είναι και το χάρισμα του Esteve να επικεντρώνει στο ουσιαστικό αφήνοντας εκτός οτιδήποτε περιττό και φλύαρο. Η αίσθηση της αρμονίας είναι εκείνη που χαρακτηρίζει πρώτ' απ' όλα τη δουλειά του. 

Η αίσθηση της αρμονίας που είναι εμφανής και σε ένα ακόμα σχέδιο του για την Vondom, στην καρέκλα Kimono. Είναι ένας φόρος τιμής στον Ιαπωνικό πολιτισμό. Η έμπνευση προέρχεται από τις πτυχώσεις που κάνει το παραδοσιακό κιμόνο δημιουργώντας μια εξαιρετικά "δομημένη" φιγούρα. Παραδοσιακή αλλά και φουτουριστική η καρέκλα kimono είναι γεμάτη συμβολισμούς. 

Για περισσότερες πληροφορίες: Home Creations 

vineyard

Ramon Esteve

kimono

kimono

kimono

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ