Πρωτοπορία και διαχρονικό στυλ

50 χρόνια λειτουργίας συμπληρώνονται φέρος για την εταιρεία Δελούδης. Με αφορμή την επέτειο, το brand που είναι ταυτισμένο με την εξέλιξη του design στην Ελλάδα ανακαινίζει το showroom στον Άλιμο, αποδεικνύοντας ότι η πρωτοπορία δεν έφυγε ποτέ από το DNA του

Κλασικά κομμάτια, αληθινά design icons αλλά και ό,τι πιο δυνατό από τις σύγχρονες δημιουργίες των σχεδιαστών. Συνυπάρχουν στο νέο showroom Δελούδης στον Άλιμο αντικατοπτρίζοντας απόλυτα την αισθητική του σήμερα. Επιλεγμένες συλλογές των διασημότερων οίκων του design (B&B, Cassina, Flexform, Edra, Poliform, Giorgetti, Porro, MDF Italia, Acerbis, Arflex, Tom Dixon, Moooi και Thonet, μεταξύ άλλων) βρίσκονται στο χώρο, παρουσιάζοντας τις τελευταίες τάσεις στο high-end interior design. 

Πρωτοπορία και διαχρονικό στυλ

Οι σκουρόχρωμες γκρι αποχρώσεις που κυριαρχούν στους τοίχους, ενοποιούν το χώρο, δίνοντας του μια δραματική, σχεδόν θεατρική, διάσταση. Το ιδανικό κάδρο για να αναδειχθούν αριστοτεχνικά οι συλλογές των μεγάλων οίκων. Ο αρχιτεκτονικός φωτισμός της Flos χρησιμοποιήθηκε με ιδιαίτερα ευφυή και πολυδιάστατο τρόπο, ώστε να διαχωρίζει το χώρο σε επιμέρους "δωμάτια" ειδικά φωτισμένα ανάλογα με τη χρήση: τα "living rooms” πλημμυρίζονται από το φυσικό φως που διαχέεται από τα τεράστια ανοίγματα, ενώ τα "υπνοδωμάτια" απομονώνονται από τον υπόλοιπο χώρο με διακριτικό υπόφως, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα οικειότητας. Αυτή η φιλική αισθητικά διάταξη του χώρου κατευθύνει και εμπνέει τον επισκέπτη, ώστε να υλοποιήσει κάθε επιθυμία ή λειτουργική ανάγκη που έχει ονειρευτεί.

Η αναγέννηση του showroom υλοποιήθηκε από τον Σταύρο Παπαγιάννη, Δημιουργικό Διευθυντή του γραφείου Stage Design Office.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ