Milan Design Week 2018: Flexform

Όταν το σύγχρονο design δίνει έμφαση στην άνεση, το αποτέλεσμα είναι σίγουρα πολύ "σπιτένιο". Ο καναπές Newbridge που σχεδίασε ο Carlo Colombo για τη Flexform είναι ο καναπές στον οποίο όλοι θα θέλαμε να επιστρέφουμε μετά από μια έντονη μέρα στη δουλειά.

Άνεση, αντοχή στη χρήση και απόλυτα urban look. Αυτά είναι τα κεντρικά χαρακτηριστικά, η κεντρική ιδέα πίσω από το σχεδιασμό του καναπέ Newbridge που έδειξε μεταξύ άλλων η Flexform στο Design Week του Μιλάνου και που έχει την υπογραφή του Carlo Colombo. Ο σχεδιαστής είναι γνωστός για την έμφαση που δίνει στη λειτουργικότητα, με τον Newbridge ωστόσο έχει ξεπεράσει τον εαυτό του καθώς έχει καταφέρει με την ιδέα των αναδιπλούμενων μπράτσων να προσθέσει σε άνεση, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα τον σύγχρονο χαρακτήρα του σχεδιασμού. Λεπτομέρεια που αξίζει να προσέξει κανείς, οι μεταλλικές ράβδοι που τονίζουν τα μπράτσα. 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ