Βρεθήκαμε εκεί όπου φτιάχνονται τα πιο πολυτελή κρεβάτια και στρώματα στον κόσμο

Και μάθαμε το μυστικό του ποιοτικού ύπνου.

 Ο ύπνος είναι από τις πιο σημαντικές λειτουργίες για τον ανθρώπινο οργανισμό -όλοι το ξέρουν αυτό! Η Hästens κατέχει όλα τα μυστικά του ποιοτικού ύπνου, μιας και έχει αναδειχθεί ως το πιο πολυτελές brand κατασκευής κρεβατιών και στρωμάτων σε όλο τον κόσμο.

Βρεθήκαμε εκεί όπου φτιάχνονται τα πιο πολυτελή κρεβάτια και στρώματα στον κόσμο

Η εταιρεία ξεκίνησε από τη Σουηδία το 1852 ως σελοποιεία και, χάρη στο πάθος της για την ποιότητα στον ύπνο, κατάφερε να γίνει ο μοναδικός πάροχος της Βασιλικής Αυλής της χώρας. Σήμερα, τα κρεβάτια Hästens είναι γνωστά για την απίστευτη άνεση και στήριξή τους και θεωρούνται από διασημότητες, αθλητές και καταναλωτές πολυτελείας ως η απόλυτη σύγχρονη επένδυση ευεξίας.

HASTENS

Επισκεφτήκαµε το Dream Factory στο Köping της Σουηδίας, όπου χτυπάει η καρδιά της εταιρείας. Εκεί, είχαμε την ευκαιρία να παρατηρήσουμε από κοντά τη µοναδική διαδικασία κατασκευής των κρεβατιών από τους εξειδικευµένους τεχνίτες. Ακόμα πιο εντυπωσιακά από τα αυστηρά μέτρα ελέγχου ποιότητας, όμως, είναι το γεγινός ότι στο εργοστάσιο της Hästens επικρατεί απόλυτη ηρεμία! Δεν υπάρχει κανένα βουητό, κανένα χτύπημα και ο θόρυβος που θα θεωρούσε κάποιος δεδομένο ότι θα συναντούσε σε ένα κέντρο παραγωγής. Αντ' αυτού, μία απαλή συμφωνία από ραπτομηχανές, συρραπτικά υφασμάτων και σφυριά από ξύλο οξιάς δημιουργεί μια ultra-zen εκδοχή εργαστηρίου. Εδώ ο όρος "χειροποίητο" αποκτά απολύτως κυριολεκτική διάσταση,  με σχεδόν κάθε κατασκευαστική διαδικασία να εκτελείται χωρίς μηχανική παρέμβαση.

HASTENS

Επιπλέον, τόσο για τα κρεβάτια όσο και για τα στρώματα Hästens χρησιμοποιούνται υλικά από τη φύση, όπως τρίχες αλόγου που χρησιμεύουν ως "εγγενές κλιματιστικό" αφού κάθεμία εξάγει την υγρασία και εισάγει αναζωογονητικό αέρα, αγνό μαλλί που έχει την αξιοσημείωτη ικανότητα να μας κρατά ζεστούς σε ψυχρές συνθήκες και δροσερούς στη ζέστη, λινάρι που απωθεί τον στατικό ηλεκτρισμό κ.ά.

HASTENS

Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο που όταν ξαπλώνει κανείς σε ένα κρεβάτι και ένα στρώμα Hästens καταλαβαίνει αμέσως ότι είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να φέρουν την επανάσταση στον ύπνο. Εμείς, είχαμε τη δυνατότητα να το διαπιστώσουμε ήδη και σύντομα θα την έχετε κι εσείς, αφού το brand ήρθε επιτέλους στην Ελλάδα. 

Στο επίκεντρο της νέας τάσης του sleep tourism

Χάρη στο μοναδικό συνδυασμό κομψότητας και απόδρασης που προσφέρουν, τα κρεβάτια της Hästens έχουν βρει τη θέση που τους αξίζει στα πιο exclusive καταφύγια ύπνου σε όλο τον κόσμο.

Hastens
Cervo Mountain Resort, Ελβ

Θέρετρα και ξενοδοχεία παγκοσμίως ενισχύουν την ταξιδιωτική εμπειρία ενσωματώνοντας τα κρεβάτια της Hästens, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα όπου ο κάθε βραδινός ύπνος είναι ένα ραντεβού με την πολυτέλεια.

Hastens
Head over Hills, Νότια Αφρική

Ανακαλύψτε τη Hästens στο Britannia Hotel στη Νορβηγία, στο Langham Hotel στο Λονδίνο, στο Cervo Mountain Resort, στο The Cherdi Andermatt και στο Huus Gstaad Hotel στην Ελβετία, στο Head over Hills στη Νότια Αφρική, στο Hästens Sleep Spa στην Πορτογαλία, στο Stallmästaregården και στο Surflogiet Gotland στη Σουηδία.

Hastens
Surflogiet Gotland, Σουηδία

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ