Το μυστικό της Οίας

Σε μια από τις πιο ήσυχες πλευρές της Οίας, προφυλαγμένο από τα πλήθη των τουριστών, βρίσκεται το Nimbus Santorini. Ένα boutique ξενοδοχείο που αποτελείται από 12 πολυτελείς σουίτες, "διάσπαρτες" σε 4 διαφορετικά κτίρια

Τα κτίρια είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους, σχηματίζοντας έτσι έναν μικρό αυτόνομο οικισμό, με όλα τα στοιχεία της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής της Σαντορίνης. Σε όλους τους χώρους έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά όπως η χαρακτηριστική ηφαιστειογενής πέτρα του νησιού, ενώ οι γήινες χρωματικές αποχρώσεις που έχουν επιλεγεί καθιστούν το Nimbus Santorini απόλυτα ενταγμένο στο μοναδικό φυσικό τοπίο. Ελιές, αμπέλια, αρωματικά φυτά και βότανα, προσεκτικά επιλεγμένα από την ιδιαίτερη χλωρίδα της Σαντορίνης, ντύνουν τους κήπους του ξενοδοχείου.

Στο εσωτερικό των σουιτών τα στοιχεία της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής όπως οι εσοχές και οι καμπύλες, πλαισιώνουν ένα σκηνικό αυθεντικής όσο και ουσιαστικής πολυτέλειας. Απαλλαγμένο από φλύαρα στοιχεία εντυπωσιασμού, το interior design ερμηνεύει με σύγχρονους, μητροπολιτικούς όρους τον μινιμαλισμό της αιγαιοπελαγίτικης αισθητικής. Μάρμαρο, λεπτομέρειες από ψάθα, απαλά και αδρά υφάσματα. Το μπεζ της άμμου, το μαύρο της λάβας, μια αφαιρετική χρωματική παλέτα – αναφορά στη μοναδικότητα της Σαντορίνης.

Αυτή ακριβώς η μοναδικότητα του νησιού, είναι που εμπνέει και την ιδιαίτερη ταυτότητα του Nimbus Santorini. Χωροθετημένο σε ένα μικρό ύψωμα το ξενοδοχείο απολαμβάνει απεριόριστη θέα στο φημισμένο ηλιοβασίλεμα του νησιού. Έχει το προνόμιο να βρίσκεται σε ένα τέτοιο σημείο ώστε να είναι μια ανάσα από το κέντρο του ενδιαφέροντος στην Οία, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί για τους επισκέπτες του ως μια πραγματικά ιδιωτική όαση ηρεμίας.

Το μυστικό της Οίας

Η Σαντορίνη είναι αυτή που έχει διαμορφώσει και τη γαστρονομική ταυτότητα του Nimbus. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν μια ειλικρινή κουζίνα που βασίζεται στα ιδιαίτερα υλικά του νησιού. Γεύσεις που αποκαλύπτουν τις καταβολές της ελληνικής κουζίνας, δοσμένες μέσα από τεχνικές σύγχρονες.

Το Nimbus Santorini αντλεί από τη Σαντορίνη, εμπνέεται από την παράδοση της, τη μοναδικότητα της και ορίζεται από αυτήν. Σε μια ξεχωριστή τοποθεσία, που αποδεικνύει πως υπάρχουν ακόμα καλά κρυμμένα μυστικά στο νησί, είναι ένα νέο ξενοδοχείο σε απόλυτη αρμονία με τον τόπο του. Ένα ξενοδοχείο που δεν θα μπορούσε να είναι πουθενά αλλού εκτός από τη Σαντορίνη.

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ