Απόδραση στην Κρήτη

O Πάνορμος είναι ένα χωριό με καταγάλανες ακτές κοντά στο Ρέθυμνο. Το Royal Senses, το νέο resort & spa που βρίσκεται στην περιοχή, είναι ο επιπλέον καινούριος λόγος να ταξιδέψεις στην Κρήτη.

Απομονωμένο, προφυλαγμένο από την πολύβουη καθημερινότητα του καλοκαιριού, το Royal Senses Resort & Spa βρίσκεται σε έναν επιβλητικό λόφο πάνω από τις καταγάλανες ακτές που βρέχουν το χωριό του Πάνορμου. Τόσο η αρχιτεκτονική του, όσο και το interior design των χώρων του, πατάνε γερά στις παραδόσεις της Κρήτης, αντλούν από την άγρια φυσική ομορφιά αυτού του τόπου και από τη ζεστασιά των ανθρώπων με το τελικό αποτέλεσμα να είναι υπόδειγμα για το πώς μπορούν η παράδοση και το τοπικό χρώμα να συνδυαστούν με τον σύγχρονο κοσμοπολιτισμό. Το Royal Senses Resort & Spa είναι ένα πολυτελές world-class resort που δεν θα μπορούσε να βρίσκεται πουθενά αλλού. Εντελώς μοναδικό, ανήκει εδώ, οι παραδόσεις, η ιστορία και ο πολιτισμός της Κρήτης το ορίζουν. 

Απόδραση στην Κρήτη

"H ακατέργαστη ομορφιά του τοπίου δημιουργεί μια μοναδική αντίθεση με τις καθαρές, αφαιρετικές γραμμές των κτιρίων. Όλο το resort έχει σχεδιαστεί  με τέτοιον τρόπο ώστε να εξασφαλίζει ανεμπόδιστη θέα στο απέραντο γαλάζιο, όπου κι αν βρίσκεσαι” λένε οι Νίκος Πέππας και Κατερίνα Τσιολάκη των Peppas N Architects σχετικά με το έργο. Οι εσωτερικοί χώροι σχεδιάστηκαν από τους βραβευμένους HBA/Hirsch Bedner Associates, ένα από μεγαλύτερα hospitality design γραφεία στον κόσμο, και την Κωνσταντίνα Τσουτσίκου, ιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του Studio Lost, ενός high concept αρχιτεκτονικού γραφείου με έδρα το Λονδίνο. Αποτελώντας το πρώτο έργο και των δύο αυτών εταιρειών σε ελληνικό έδαφος, το Royal Senses δείχνει την αφοσίωση των ιδιοκτητών να αναδείξουν τις Κρητικές ρίζες τους μέσα από μια σύγχρονη, εξωστρεφή ματιά. Άλλωστε για τους Ζαχαρία, Κώστα και Μανώλη Τρούλη της Troulis Royal Collection το project αυτό αποτελεί ένα φόρο τιμής στην Κρήτη. "Έχουμε απόλυτη αφοσίωση στο νησί, τους ανθρώπους και την πλούσια ιστορία του τόπου μας. Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στους επισκέπτες του ξενοδοχείου να ανακαλύψουν όλες τις διαφορετικές πλευρές της Κρητικής ταυτότητας και να γίνουμε ένας φορέας της πολιτιστικής κληρονομιάς αλλά και του λαμπρού μέλλοντος του νησιού”.

Οι 179 σουίτες και βίλες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το φυσικό τοπίο. όλοι οι χώροι είναι έτσι διαμορφωμένοι ώστε να εξασφαλίζεται απόλυτη ιδιωτικότητα και απομόνωση για τους καλεσμένους. Πολλά διακοσμητικά στοιχεία έχουν υφανθεί στο χέρι από τον τοπικό σύλλογο γυναικών υφαντουργών, ενώ οι ξύλινες λεπτομέρειες και τα χειροποίητα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από ντόπιους τεχνίτες. Ανάλογη έμφαση στην εντοπιότητα δίνει και η κουζίνα του Royal Senses καθώς η ανάδειξη των τοπικών γεύσεων και της πλούσιας γαστρονομικής παράδοσης της Κρήτης έχουν πρωταρχική σημασία για όλα τα εστιατόρια του resort. Την απόλυτα "κρητική" εμπειρία ολοκληρώνουν η Φάρμα όποι οι επισκέπτες γίνονται πραγματικά ένα με τη φύση και η Αγορά, το "Marketplace" όπου μπορούν να βρουν επιλεγμένα προϊόντα μικρών παραγωγών. 

To Royal Senses Resort & Spa είναι ένας μοναδικός προορισμός. Ένα resort που γνωρίζει πολύ καλά πού βρίσκεται, υπερήφανο για το παρελθόν και αισιόδοξο για το μέλλον. Ένας πραγματικά 100% κρητικός world-class προορισμός.    

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Προηγούμενο άρθρο

24 Hours Gracefully Spent

Επόμενο άρθρο

Το μυστικό της Οίας

MUST READ