Ο "Πανέμορφος Γιώργος" είναι το καινούριο αγαπημένο ξενοδοχείο των design addicts

Το Gorgeous George που υπογράφει το γραφείο Tristan Plessis βάζει το Cape Town στην to do list των design addicts παγκοσμίως

Δύο πλήρως ανακαινισμένα "heritage buildings" στο κέντρο του Cape Town στεγάζουν το Gorgeous George. Το ξενοδοχείο άνοιξε μόλις πριν ένα μήνα και ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του παγκόσμιου design τύπου, συγκεντρώνοντας πολύ θετικά σχόλια. Το γραφείο Tristan Plessis που υπογράφει το interior design δημιούργησε χώρους όπου το διαχρονικό design συνυπάρχει όχι μόνο με το σύγχρονο, αλλά και με μοναδικά αφρικανικά στοιχεία, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη, φρέσκια και εντελώς urban αφρικάνικη αισθητική, μακριά από οτιδήποτε κλισέ. 

Ο "Πανέμορφος Γιώργος" είναι το καινούριο αγαπημένο ξενοδοχείο των design addicts

Περισσότερο από ένα ξενοδοχείο, το Gorgeous George είναι το σημείο όπου το τοπικό ντιζάιν συναντά την καινοτομία, δημιουργώντας καινούριες, ξεχωριστές εικόνες. Κάθε δωμάτιο είναι ένα εκλεκτικό μείγμα από χειροποίητους θησαυρούς και statement κομμάτια που προέρχονται τόσο από τη Νότια Αφρική όσο και από άλλες χώρες της Αφρικής. Στο roof του ξενοδοχείου βρίσκονται το Gigi Rooftop Restaurant καθώς και η open air πισίνα. Είναι τα δύο καινούρια hot spots του Cape Town με εκπληκτική θέα στην πόλη.  

Ανάμεσα στα μοναδικά χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου αξίζει να αναφερθούν οι τόσο ιδιαίτερες τοιχογραφίες που βρίσκονται σε κάθε δωμάτιο και εξελίσσονται σε σήμα-κατατεθέν. Είναι του καλλιτέχνη David Brits.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ