Kenshō Psarou Grand Villa. Ο νέος premium προορισμός της Μυκόνου

Η Kenshō Psarou Grand Villa αλλάζει τα δεδομένα στο τοπίο της φιλοξενίας στη Μύκονο, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα ψηλότερα

Βρίσκεται σε ένα μαγικό σημείο, ψηλά στο βράχο και έχει θέα που κόβει την ανάσα. Η Grand Villa, το νεότερο μέλος των Kenshō Boutique Hotels & Villas, επαναπροσδιορίζει τους κανόνες της premium φιλοξενίας. Στην κοσμοπολίτικη Ψαρού, δίπλα στα κρυστάλλινα νερά της παραλίας, είναι εδώ και λίγες μέρες έτοιμη να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες της.

Ένα πολυτελές "καταφύγιο” που αποτελείται από 4 διαφορετικές σουίτες, και έναν εντυπωσιακό ιδιωτικό εξωτερικό χώρο 300 τμ. Η εξωτερική πισίνα με την πανοραμική θέα στην Ψαρού κλέβει την παράσταση, ενώ ακριβώς δίπλα υπάρχει μια ευρύχωρη dining area όπου μπορείς να δειπνήσεις με φίλους, να απολαύσεις ένα πλούσιο πρωινό, ή απλώς να χαλαρώσεις. Σε απόσταση μόλις 250 μέτρων από το ξενοδοχείο Kenshō Psarou, η Grand Villa απολαμβάνει το service και όλες τις bespoke υπηρεσίες του πεντάστερου ξενοδοχείου -καθώς και κάποιες ακόμα επιπλέον- οπότε είναι πραγματικά το ιδανικό σημείο για να ζήσει κανείς την Ψαρού, αλλά και τη φιλοσοφία του Μυκονιάτικου τρόπου ζωής γενικότερα.

Παρά το μέγεθος της (οι εσωτερικοί χώροι φτάνουν τα 250 τμ και οι εξωτερικοί τα 300 τμ) η Grand Villa είναι απόλυτα ενταγμένη στο λιτό, αυστηρό φυσικό τοπίο. Κατασκευασμένη με πέτρα, μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από τον βράχο που βρίσκεται πίσω της. Δεν είναι τυχαίο καθώς η πέτρα που έχει χρησιμοποιηθεί είναι από τη Μύκονο, διαλεγμένη πολύ προσεκτικά ώστε να έχει τη σωστή απόχρωση, ενώ η τεχνική που έχει επιλεγεί για την κατασκευή είναι τέτοια ώστε να μοιάζει με τις χαρακτηριστικές ξερολιθιές του νησιού. Τα πάντα έχουν μελετηθεί έως την παραμικρή λεπτομέρεια. Στο εσωτερικό, η διαρρύθμιση έχει διαμορφωθεί με βασικό μέλημα να εξασφαλίζει την ιδιωτικότητα των ενοίκων αλλά και να τους δίνει τη δυνατότητα να βρεθούν μαζί στους πιο κοινονικούς χώρους, όπως το ευρύχωρο καθιστικό και η κουζίνα που είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.     

Το interior design ακολουθεί τις αρχές και το ύφος των ξενοδοχείων Kenshō. Η έμφαση είναι στην αυθεντικότητα και την αθόρυβη, την ουσιαστική πολυτέλεια που έχει να κάνει με τα υψηλής ποιότητας υλικά και τις bespoke τεχνοτροπίες. Και στην Grand Villa συναντά κανείς μοναδικά design icons, αντικείμενα με τις υπογραφές κορυφαίων σχεδιαστών. Μία κεντρική ιδέα βρίσκεται πίσω από την επιλογή τους: Όλοι οι σχεδιαστές είναι από τη Μεσόγειο. Η Paola Navone, η Patricia Urquiola και τόση άλλοι, έχουν μια χαρακτηριστική, ξεκάθαρη "μεσογειακή ματιά", ένα ύφος πιο φωτεινό, που είναι εμφανές σε κάθε αντικείμενο, σε κάθε λεπτομέρεια. 

Συνδυάζοντας εξαιρετική αρχιτεκτονική και μοναδικές, bespoke υπηρεσίες φιλοξενίας, η Grand Villa είναι σαφώς ο νέος ορισμός του όρου bohemian luxury.    

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ