Το ολοκαίνουριο MarBella Elix στην παραλία Καραβοστάσι στη Θεσπρωτία και το MarBella Nido στην Κέρκυρα ανεβάζουν τον γαστρονομικό πήχη του καλοκαιριού. Για ολόκληρο το διάστημα από τον Ιούνιο έως και το Σεπτέμβριο, Έλληνες chefs διακεκριμένοι στο εξωτερικό, επισκέπτονται τα δύο ξενοδοχεία και μεταφέρουν στις κουζίνες τους τις γευστικές τους εμπνεύσεις.
Πάντα με γνώμονα την προβολή των τοπικών προϊόντων και την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας, οι καλεσμένοι chefs δημιουργούν ένα ξεχωριστό μενού διαθέσιμο στους επισκέπτες των ξενοδοχείων και όχι μόνο.

Η αρχή έγινε ήδη τον Ιούλιο με την Ειρήνη Τζώρτζογλου, την Ελληνίδα νικήτρια του βρετανικού MasterChef 2019. Με καταγωγή από την Κρήτη, η Ειρήνη έμαθα να αγαπάει και να ανακαλύπτει τα παραδοσιακά ελληνικά συστατικά και γρήγορα εξελίχθηκε σε μία από τις καλύτερες πρέσβειρες της ελληνικής γαστρονομίας στο εξωτερικό. Στη συνέχεια, τον Σεπτέμβριο, τη σκυτάλη παίρνει ο Γιάννης Κιόρογλου, ο οποίος από το 2013 έως σήμερα κατέχει τη θέση του chef de cuisine στο εστιατόριο Le Guerite στις Κάννες. Ο Γιάννης θα σχεδιάσει ένα ελληνικό μενού με διεθνή χαρακτήρα καθώς έχει τεράστια εμπειρία σε διαφορετικές κουζίνες σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Μια εξαιρετική ιδέα από τα ξενοδοχεία της MarBella Collection που αναδεικνύει τον διεθνή χαρακτήρα της ελληνικής γαστρονομίας.