Τεχνολογία αιχμής για το σπίτι και το περιβάλλον!

Η Beko είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα στην ευρωπαϊκή αγορά, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά, χάρη στην προσήλωση της στην τεχνολογική καινοτομία και την περιβαλλοντική ευαισθησία

Η διαχρονική επένδυση στην καινοτομία είναι το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει τα πιο επιτυχημένα brands διεθνώς. Η Beko, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα οικιακών συσκευών στην Ευρώπη, ιδρύθηκε το 1955 και από τότε επενδύει πάντα στην εξέλιξη και τις νέες τεχνολογίες. Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό της και ο λόγος που αναδεικνύεται σε ένα από τα πιο αγαπημένα brands στην Ευρώπη. Ο στόχος της είναι διττός: αφενός να παρέχει στους καταναλωτές συσκευές οι οποίες τους λύνουν τα χέρια και, αφετέρου, οι συσκευές αυτές να κατασκευάζονται και να λειτουργούν με σεβασμό στο περιβάλλον.

Στον πυρήνα της φιλοσοφίας Beko είναι η βιωσιμότητα και η ανάδειξη πρακτικών που συνεισφέρουν στην παράδοση ενός βιώσιμου πλανήτη στις επόμενες γενιές. Η εταιρεία προωθεί τη βιωσιμότητα σε όλα τα επίπεδα, άλλωστε, κεντρικό σλόγκαν της είναι το "Healthy living is only possible on a healthy planet”, μια υγιεινή ζωή είναι εφικτή μόνο σε ένα βιώσιμο πλανήτη.

Παράλληλα με τη χρηστικότητα των συσκευών και την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, η Beko είναι και ένα brand το οποίο παράγει συσκευές σύγχρονες που κουμπώνουν τέλεια σε ένα μοντέρνο σπίτι. Παντρεύοντας το design με τις σύγχρονες τεχνολογίες, η σειρά εντοιχιζόμενων συσκευών είναι παραπάνω από όμορφη, ακριβώς όπως η φύση. Σταθερά στην πρωτοπορία της εξέλιξης, η Beko έχει αναπτύξει δύο ξεχωριστές τεχνολογίες που μας βοηθούν να ζούμε καλύτερα -και βέβαια πιο υγιεινά:

Η τεχνολογία Aero Perfect βοηθάει να ετοιμάσουμε αυτό το τέλειο ψητό κοτόπουλο που περιμένει η παρέα, ή το ιδανικό, αφράτο κέικ που τόσο αγαπούν τα παιδιά. Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια τεχνολογία που μέσω της ισόποσης κατανομής του αέρα στο φούρνο, ελαχιστοποιεί τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφο μαγείρεμα. Ένα ειδικό, εξελιγμένο σύστημα ανεμιστήρων, εμπνευσμένο από τον σχεδιασμό αεροσκαφών, αλλάζει όσα ξέραμε για το ψήσιμο στον φούρνο, προσδίδοντας τέλεια υφή, χωρίς πολλή προσπάθεια.

Τεχνολογία αιχμής για το σπίτι και το περιβάλλον!

H τεχνολογία Harvest Fresh βοηθάει στη συντήρηση των βιταμινών για περισσότερο χρόνο ώστε να έχουμε μια υγιεινή ζωή εμείς και η οικογένεια μας. Πώς; Πρόκειται για μια πρωτοποριακή τεχνολογία 3 χρωμάτων που είναι εμπνευσμένη από τη φύση και μιμείται τον 24ωρο κύκλο του ήλιου μέσα στο συρτάρι συντήρησης του ψυγείου. Έτσι οι βιταμίνες στα φρούτα και τα λαχανικά διατηρούνται έως και ένα μήνα περισσότερο.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ