Το κοσμηματοπωλείο που νομίζει πως είναι πισίνα

Το κατάστημα που σχεδιάσε το δημιουργικό γραφείο Saint of Athens και οι Dive Architects στη Χώρα της Μυκόνου δίνει νέα σημασία στον όρο "εσωτερική πισίνα"

Πλακάκια σε χρώμα γαλάζιο, μεγάλα "τόπια" σε κόκκινο και λευκό, lockers και μια σκάλα πισίνας στον τοίχο. Όλα αυτά στο εσωτερικό του καινούριου καταστήματος Gavello στη Μύκονο. Το δημιουργικό γραφείο Saint of Athens και οι Dive Architects μετέτρεψαν το εσωτερικό του high end κοσμηματοπωλείου σε εσωτερικό πισίνας. Έχοντας αφήσει ταυτόχρονα την πρόσοψη ανέγγιχτη (σεβόμενοι απόλυτα το χαρακτηριστικό αρχιτεκτονικό ύφος της Μυκόνου) σε μεταφέρουν σε μια άλλη πραγματικότητα μόλις περάσεις την πόρτα. 

Το κοσμηματοπωλείο που νομίζει πως είναι πισίνα

Είναι πραγματικά ευχάριστο να βλέπει κανείς πως είναι δυνατόν να σεβαστείς την παράδοση και να δημιουργήσεις κάτι εντελώς καινούριο και διαφορετικό -που οι περαστικοί σταματούν για να δουν- χωρίς την ίδια στιγμή να καταφύγεις σε υπερβολές και ακρότητες. Αρχιτεκτονική και interior design σε εξαιρετική συνεργασία με αφετηρία μια επίσης εξαιρετική ιδέα. 

Φωτογραφίες: Gavriil Papadiotis 

 

  

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ