Tranquil places, simple pleasures

Η φιλοσοφία της bluegr Hotels & Resorts για την αρχιτεκτονική και το design εστιάζει στην απλότητα και τη διαχρονικότητα

Εμπνευσμένη αρχιτεκτονική, πάθος για design, εναρμόνιση με τη φύση, διαχρονικότητα και σεβασμός της φυσικής ομορφιάς είναι μερικά από τα στοιχεία που συμβάλλουν στην ήσυχη πολυτέλεια των ξενοδοχείων της bluegr Hotels & Resorts, η οποία εδώ και 60 χρόνια εκφράζει ένα ταξίδι σύνδεσης με τις αισθήσεις, την αυθεντικότητα, την αισθητική, την πολιτιστική κληρονομιά και το πάθος για φιλοξενία. Η φιλοσοφία και η μοναδική ταυτότητα του κάθε ξενοδοχείου εναρμονίζει τον κατασκευαστικό σχεδιασμό με τον μέγιστο σεβασμό απέναντι στον φυσικό πλούτο της περιοχής.

Το Minos Beach art hotel σχεδιάστηκε από την αρχιτέκτονα Ελένη Σουφλή, μια από τις πρώτες γυναίκες αποφοίτους της μεταπολεμικής γενιάς του ΕΜΠ, η οποία οραματίστηκε τη διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ φυσικού και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος. Το ξενοδοχείο αποτελεί τοπόσημο, χαράζοντας -στα 60 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας του- μια πολυσύνθετη ιστορική διαδρομή μεταξύ παραδοσιακού και σύγχρονου. Η εσωτερική ισορροπία είναι η φιλοσοφία του Minos Palace hotel & suites σε σχεδιασμό του Σπυρίδωνα Κοκοτού, που βρίσκεται σε μια ιδιωτική χερσόνησο, με θέα 360° στη θάλασσα, για όποιον επιθυμεί να βιώσει μια ολιστική εμπειρία ευεξίας.

Το Candia Park village σχεδιασμένο να θυμίζει παραδοσιακό κρητικό χωριό, με τα σοκάκια του και την κεντρική πλατεία, προσφέρει ευκαιρίες για ξέγνοιαστες οικογενειακές αποδράσεις, όπου μπορεί ο καθένας να είναι ο εαυτός του. Το boutique Life Gallery Athens hotel είναι βασισμένο στη φιλοσοφία "bleasure” (business and pleasure) και συνδυάζει το καταπράσινο περιβάλλον της Εκάλης με μοντέρνο design, προσφέροντας μια αίσθηση ηρεμίας. Τέλος, μια απαράμιλλη ενορχήστρωση χρωμάτων και εικόνων προσφέρει το Miramare στη Ρόδο, ένα μοναδικό θέρετρο πάνω στη θάλασσα.

bluegr.com

minos palace hotel & suites

minos beach art hotel

candia park village

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ