Divine Acropolis view, οι νέες σουίτες του Divani Caravel

Ένας νέος τύπος σουιτών δημιουργήθηκε στο Divani Caravel, οι Divine Acropolis View σουίτες. Παρέχοντας "θεϊκή θέα στην Ακρόπολή" όπως υπόσχονται, αλλά και με το σύγχρονο, δυναμικά αστικό στυλ τους, μαγεύουν και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη

Το εντυπωσιακό πρόσωπο των "Divine Acropolis Suites" χαρακτηρίζεται από κομψές γραμμές, σύγχρονες και προσεγμένες λεπτομέρειες στην διακόσμηση και στοιχεία αρμονικά δεμένα μεταξύ τους τα οποία συνθέτουν ένα πολυτελές σκηνικό που σαγηνεύει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Κάθε σουίτα διαθέτει smart εξοπλισμό που αναβαθμίζει την εμπειρία διαμονής. Για παράδειγμα η τηλεόραση 55” με επίπεδη οθόνη στην κρεβατοκάμαρα "εξαφανίζεται" με το πάτημα ενός κουμπιού ώστε να μη στερεί τίποτα από τη συναρπαστική θέα στην Ακρόπολη!

Το ευρύχωρο καθιστικό με τη μοντέρνα τραπεζαρία, η μεγάλη walk-in ντουλάπα, το άνετο υπνοδωμάτιο με το king size κρεβάτι και το κομψό μαρμάρινο μπάνιο που παρέχει ξεχωριστό ντους και jacuzzi, προσφέρουν απόλυτη χαλάρωση. Η πλήρως επιπλωμένη ιδιωτική βεράντα 25τμ δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν τον κατάφωτο ιερό βράχο δημιουργώντας μια εμπειρία που θα μείνει σίγουρα αξέχαστη.

Το Divani Caravel πάντα με οδηγό την αφοσίωση στην αυθεντική και παράλληλα κορυφαία εμπειρία φιλοξενίας και όντας ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία στην καρδιά της Αθήνας, συνεχίζει να κάνει τη διαφορά δίνοντας έμφαση πάντα στην προσφορά μοναδικών εμπειριών. Το στοίχημα του ξενοδοχείου καθώς και του Ομίλου Διβάνη είναι να αποδεικνύει κάθε φορά έμπρακτα τον σεβασμό του στις ανάγκες των ανθρώπων που φιλοξενεί, εξελίσσοντας διαρκώς τις υπηρεσίες του και κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη των επισκεπτών.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ