Απόδραση στην ανόθευτη Σαντορίνη

Μία ιδιαίτερη βίλα στη Θηρασιά γίνεται το ιδανικό σκηνικό για να ταξιδέψει κανείς στο χρόνο και να ανακαλύψει την αυθεντική γοητεία του πιο διάσημου νησιού του Αιγαίου

Θαρρείς φτιαγμένο από καιρό, χτισμένο πλάι στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης του 1867 που η ιστορία θέλει να έδωσε το όνομα της στο απέναντι νησί, τη Σαντορίνη.

Το Santa Irini retreat βρίσκεται στη Θηρασιά, είναι μια βίλα με πέντε ξεχωριστά υπνοδωμάτια, όλα με μοναδική θέα στην απαράμιλλο τοπίο της Σαντορίνης. Σε όποιο σημείο και αν σταθείς, η θάλασσα και τα γύρω νησιά Σαντορίνη, Ίος, Φολέγανδρος πρωταγωνιστούν σε αυτό το ταξίδι στο χρόνο που εξελίσσεται γύρω σου. Χτισμένο το 2022, κι όμως μοιάζει να ήταν πάντα εκεί. Με απόλυτο σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Κυκλάδων το Santa Irini Retreat μοιάζει να βρίσκεται σε διάλογο με την εκκλησία του 1867 που δεν έχει πάψει ποτέ να λειτουργεί, σαν να συνυπήρχαν πάντα. 

Απόδραση στην ανόθευτη Σαντορίνη

Ανάμεσά τους ένα αμπέλι και γύρω τους το Αιγαίο. 3 Σουίτες με το δικό τους μπάνιο και σαλόνι, 2 κρεβατοκάμαρες με δικό τους μπάνιο η κάθε μία. Μια πισίνα χτισμένη στο πλάι, η παραδοσιακή κουζίνα και άπλετοι εξωτερικοί χώροι γίνονται το ιδανικό σκηνικό για ένα ταξίδι στο χρόνο και στην ανόθευτη γοητεία της Σαντορίνης. Το Santa Irini Retreat απέχει λίγα λεπτά από το Αμμούδι, το γραφικό λιμανάκι της Οίας με θαλάσσιο ταξί. Ο ήχος της θάλασσας, το θρόισμα των φύλλων, οι μυρωδιές από τις σπιτικές πίτες, τα φαγητά και τα παραδοσιακά, τα αρώματα του κήπου ντύνουν την κάθε στιγμή. 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ