Urban Stripes, Μινιμαλισμός και hi end αισθητική στο Κουκάκι

Μια κλασική αθηναϊκή πολυκατοικία της δεκαετίας του 60 μεταμορφώνεται σε μια καινοτόμα πρόταση διαμονής. Το project "Urban Stripes" αποτελείται από 8 αυτόνομα διαμερίσματα με αδυναμία στο σύγχρονο design

Το Κουκάκι εξελίσσεται στο καινούριο blue chip του αθηναϊκού real estate και όχι άδικα: κεντρική αλλά και ήσυχη γειτονιά, δυο βήματα από την Ακρόπολη, με θέα στην Ακρόπολη -αν είσαι τυχερός- και με συνεχώς αυξανόμενες επιλογές -καλές επιλογές- σε φαγητό και ποτό. 

Σε αυτή την "εντελώς 2019" γειτονιά μόλις άνοιξε το Urban Stripes, μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας, ιδανική τόσο για επαγγελματίες, όσο και για ταξιδιώτες. Πρόκειται για οκτώ αυτόνομα διαμερίσματα σε μια τυπική αθηναϊκή πολυκατοικία της δεκαετίας του 60, με σαφή ροπή στη σύγχρονη αισθητική και το design.  Τα διαμερίσματα κατανέμονται σε έξι ορόφους και μπορούν να φιλοξενήσουν από δύο έως πέντε επισκέπτες. Ο αρχιτεκτονικός χαρακτήρας του Urban Stripes βασίζεται σε καθαρές, μινιμαλιστικές γραμμές και παρέχει άπλετο χώρο και φυσικό φως, ενώ κοινό χαρακτηριστικό όλων των διαμερισμάτων είναι η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, όπως μωσαϊκό και μάρμαρο. 

Προσφέροντας γαλήνη και ιδιωτικότητα στην καρδιά της Αθήνας, τα διαμερίσματα συνδυάζουν την εξαιρετική τοποθεσία με μοναδικής αισθητικής αρχιτεκτονικά στοιχεία και εντυπωσιακή θέα: Χαρακτηριστικό είναι, μάλιστα, πως τα διαμερίσματα που βρίσκονται ψηλότερα έχουν πανοραμική θέα στην πρωτεύουσα και, φυσικά, στην Ακρόπολη. Όλα αυτά στο Κουκάκι, μια από τις πιο αυθεντικές γειτονιές της πόλης, μόλις λίγα βήματα από την Ακρόπολη και το Μουσείο της, το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, τον Λόφο του Φιλοπάππου, το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ