Cocomat Athens Jumelle, το νέο ξενοδοχείο του Κολωνακίου

Το νέο ξενοδοχείο στην περιοχή του Κολωνακίου τα έχει όλα: σύγχρονο design σε όλα τα δωμάτια, ένα εξαιρετικό spa και μία ταράτσα -στη διάθεση των ενοίκων μόνο- με εξαιρετική θέα στην αστική Βασιλίσσης Σοφίας

Ένα νεοκλασικό κτίριο του οποίου η εξωτερική όψη έχει διατηρηθεί στο ακέραιο αλλά και ένα ακόμα, μοντέρνας αρχιτεκτονικής συγκροτούν το COCO-MAT Athens Jumelle, το νέο design oriented ξενοδοχείο στην περιοχή του Κολωνακίου. Τα δωμάτια έχουν διακοσμηθεί εξολοκλήρου με έπιπλα και λευκά είδη COCO-MAT, ενώ η εταιρία με τα πιο διάσημα στρώματα και μαξιλάρια έχει φροντίσει εδώ να κοιμηθούμε στα καλύτερα της συλλογής της. 

Το νεοκλασικό κτίριο αποτελείται από έξι δωμάτια και μια σουίτα. Η αρχική μορφή του κτιρίου έχει διατηρηθεί, προσδίδοντας τον αέρα μιας άλλης εποχής στη σύγχρονη αισθητική που χαρακτηρίζει το αισθητικό ύφος του ξενοδοχείου. Η διακόσμηση είναι μοντέρνα και λιτή ταυτόχρονα, όλα τα δωμάτια είναι φωτεινά, άνετα και πολύ λειτουργικά, ενώ τα μπάνια ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο στιλ τους. Με ένα αίσθημα ηρεμίας και χαλάρωσης που δίνει τον τόνο και με μια αίσθηση οικειότητας που δημιουργείται από την πρώτη στιγμή, νιώθεις κυριολεκτικά σαν να βρίσκεσαι στο σπίτι των ονείρων σου. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με μηχανή καφέ, βραστήρα, κάψουλες καφέ και ποικιλίες τσαγιού, τα οποία προσφέρονται δωρεάν. Η χρήση του mini bar, είναι και αυτή δωρεάν, για τους φιλοξενούμενους στις σουίτες.

Cocomat Athens Jumelle, το νέο ξενοδοχείο του Κολωνακίου

Μετά από μια κουραστική μέρα μπορείς να απολαύσεις ελληνικά παραδοσιακά εδέσματα σε γλυκές και αλμυρές γεύσεις, καθώς και μια αναζωογονητική βουτιά στην εσωτερική πισινά ή ένα χαλαρωτικό hammam στο spa του ξενοδοχείου. Η διαμονή στο λοκαίνουριο COCO-MAT Athens Jumelle είναι μια πραγματική εμπειρία ευεξίας στο κέντρο της πιο δυναμικής και ενδιαφέρουσας γειτονιάς της Αθήνας. 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ