Design και business στο καινούριο ξενοδοχείο CitizenM στο Παρίσι

Η περιοχή La Défense του Παρισιού έως τώρα ήταν κυρίως γνωστή ως business center της πόλης. Έως τώρα, γιατί πλέον η άφιξη της hip αλυσίδας ξενοδοχείων CitizenM είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει μαζικές μετακινήσεις του design crowd προς την περιοχή

Έχει θέση ένα αμιγώς design oriented ξενοδοχείο σε μια αμιγώς business περιοχή; Οι υπεύθυνοι της αλυσίδας CitizenM προφανώς πιστεύουν πως ναι γι' αυτό και προχώρησαν στο opening του ολοκαίνουριου CitizenM La Défense στην ομώνυμη περιοχή-σύμβολο του corporate Παρισιού.  

Το πρώτο CitizenM άνοιξε στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ το 2008 και από τότε η αλυσίδα έχει επεκταθεί σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Γλασκόβη και αλλού, ενώ στα άμεσα μελλοντικά της σχέδια είναι πόλεις όπως το Μιλάνο και το Μόναχο. Βασική ιδέα των CitizenM είναι η "προσιτή σε όλους πολυτέλεια" γι' αυτό και όλα τα ξενοδοχεία αφενός παρέχουν υπηρεσίες που αξιοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αφετέρου σε επίπεδο interior design είναι σαφώς προσανατολισμένα σε ένα σύγχρονο και απόλυτα αστικό ύφος που συνδυάζει χρώμα, ανάλαφρη διάθεση και design icons από τις συλλογές μεγάλων οίκων όπως η Vitra.

Στη La Défense του Παρισιού η θέα στην Grande Arche είναι συγκλονιστική. Το CitizenM είναι η πρώτη δυνατή καινούρια άφιξη στην περιοχή, την οποία σύντομα αναμένεται να ακολουθήσουν εστιατόρια, cafe και bars στο πλαίσιο της σχεδιαζόμενης γενικότερης αναβάθμισης της, ώστε να είναι πολύ περισσότερα από η "corporate καρδιά" του Παρισιού.  

    

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ