Ένα τέλειο beach house σε απόλυτη αρμονία με τη φύση

Το σπίτι είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να "ακολουθεί" την πορεία του φυσικού φωτός. Για να διευκολύνονται ακόμα περισσότερο οι διαφορετικές δραστηριότητες των ενοίκων του μέσα στην ημέρα.

Τα πρωινά, το φως του ήλιου πλημμυρίζει την κουζίνα, όπου ένας μεγάλος καναπές έχει αντικαταστήσει το τραπέζι. Είναι εδώ που μαζεύεται ολόκληρη η οικογένεια αφού ξυπνήσει και όλοι μαζί απολαμβάνουν το πρωινό τους πριν ξεκινήσουν τις δραστηριότητες τους μέσα στην ημέρα. Τα απογεύματα ο ήλιος βουτάει στο απέραντο γαλάζιο της ακτής Pringle Bay ακριβώς μπροστά από τη μεγάλη βεράντα που γίνεται το ιδανικό σημείο για ατέλειωτο lounging με θέα το ηλιοβασίλεμα. 

Ολόκληρο το σπίτι έχει σχεδιαστεί με σκοπό να κάνει τους ιδιοκτήτες του να το αποζητούν κάθε Σαββατοκύριακο. Ένας μικρός ιδιωτικός παράδεισος, μόλις 100 χιλιόμετρα μακριά από το Cape Town. Την αρχιτεκτονική υπογράφει ένα από τα σημαντικότερα αρχιτεκτονικά γραφεία της Νότιας Αφρικής, οι SAOTA Architects με σημαντική μάλιστα παρουσία και διεθνώς. Οι αρχιτέκτονες επέλεξαν σκληρά, ανθεκτικά υλικά που μπορούν να αντεπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες που γεννά η γειτνίαση με τη θάλασσα και οι ισχυροί άνεμοι που συχνά πνέουν στην περιοχή. Οι γραμμές του σχεδιασμού έχουν κρατηθεί απλές, με πολλές ευθείες, ενιαίους χώρους και ελεύθερες επιφάνειες. 

Εκείνο που προσθέτει χρώμα και υπογραμμίζει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του σπιτιού είναι το interior design. Τον πρώτο λόγο εδώ είχαν οι ARRCC οι οποίοι επέλεξαν ένα σύγχρονο εκλεκτικό στυλ όπου αυθεντικά μαροκινά χαλιά συνυπάρχουν με iconic κομμάτια όπως οι μαύρες καρέκλες της Magis και το φωτιστικό της Lindsey Adelman στην τραπεζαρία. 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ