Πρωτοπορία και λειτουργικότητα με βιώσιμες πρακτικές

Με περισσότερα από 50 χρόνια ιστορίας στην Ιταλία, ο Όμιλος Veneta Cucine έχει ξεχωρίσει για την προσήλωση στην καινοτομία του design και τη λειτουργικότητα

Το όραμα της Veneta Cucine είναι να προσφέρει έπιπλα κουζίνας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, συνδυάζοντας το πολυτελές design με την άριστη ποιότητα και τη προσιτή τιμή. 

Σταθερά προσανατολισμένη στις αξίες της αυθεντικότητας και της λειτουργικής πολυτέλειας, η Veneta Cucine διαθέτει το μεγαλύτερο εργοστάσιο στην Ιταλία, κατασκευάζοντας πρωτοποριακά έπιπλα κουζίνας με στόχο να βελτιώνει την καθημερινότητα όλων μας. Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις οικολογικές πρακτικές σε όλα τα στάδια της παραγωγής, τα έπιπλα Veneta Cucine κατασκευάζονται με μεθόδους που στοχεύουν στη μείωση των απορριμμάτων και εκπομπών στην ατμόσφαιρα, καθώς και τον περιορισμό της χρήσης μη ανανεώσιμων πόρων. 

Το αυθεντικό ιταλικό design ξεχωρίζει σε όλα τα μοντέλα της Veneta Cucine. O εργονομικός και διαχρονικός σχεδιασμός, οι οικολογικές και αξιόπιστες επιλογές των υλικών και η υψηλή αισθητική, είναι αυτά τα στοιχεία που την καθιστούν το κορυφαίο ιταλικό brand επίπλων κουζίνας. Οι αμέτρητες επιλογές που προσφέρονται βοηθούν να φέρετε την αισθητική της Veneta Cucine στα δικά σας μέτρα και να δημιουργήσετε την κουζίνα που εκφράζει καλύτερα το δικό σας χαρακτήρα και προσωπικό στυλ.

Τα πιο διάσημα και διαχρονικά μοντέλα της Veneta Cucine, αλλά και τα πιο καινούρια και σύγχρονα, όλα ξεχωρίζουν για τις δυνατότητες εξατομίκευσης που παρέχουν. Μοντέλα όπως η Carrera ή η Milano ή και η Start διακρίνονται για την ποιότητα και τις σαφείς, εκφραστικές γραμμές τους που μπορούν να προσαρμοστούν στις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός μας.  

Γνωρίζοντας ακόμα ότι μια άλλη ανάγκη όλων μας είναι η καλή και λογική σχέση ποιότητας και τιμής, οι κουζίνες Veneta Cucine έχουν δημιουργηθεί από πρώτες ύλες άριστης ποιότητας με τιμές φιλικές. Πρωτοπόρος στους μηχανισμούς κουζίνας, η Veneta Cucine προσφέρει έξυπνες λύσεις και εργονομικά σύγχρονα συστήματα υψηλής αντοχής που εξασφαλίζουν ποιότητα και ασφάλεια που διαρκεί. Μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ, έπιπλα τραπεζαρίας και ντουλάπες, συμπληρώνουν την αισθητική πρόταση Veneta Cucine και αναβαθμίζουν την κουζίνα, το σαλόνι ή οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού. 

Προσηλωμένη στην αισθητική πρωτοπορία και τις τεχνολογικές καινοτομίες, η Veneta Cucine είχε παρουσία και φέτος στo Salone del Mobile του Μιλάνου, τη μεγαλύτερη έκθεση επίπλου παγκοσμίως, που ορίζει τις επόμενες τάσεις της αισθητικής. Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Veneta Cucine και ανακάλυψαν από κοντά τις νέες εκδόσεις των μοντέλων, οι οποίες σύντομα θα βρίσκονται στους εκθεσιακούς χώρους της Veneta Cucine στην Αττική.

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ