Limited edition design από την Established & Sons

Η έκθεση Nomad του St Moritz είναι η καλύτερη ευκαιρία να δεις συλλεκτικό design από τους top οίκους στον κόσμο και έργα τέχνης σε δημιουργικό διάλογο. Στη φετινή Nomad πολύ δυνατή είναι η συμμετοχή του οίκου Established & Sons

Ο τίτλος της φετινής συμμετοχής της Established & Sons στη Nomad είναι "materiality". Μια σειρά 16 μοναδικών αντικειμένων συγκροτούν τη συλλογή, όλα με διάσημες υπογραφές όχι μόνο σημαντικών σχεδιαστών, αλλά και νέων ανερχόμενων δημιουργών από τον ευρύτερο χώρο της τέχνης που φλερτάρουν με το design. 

Ανάμεσα στα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι το βραβευμένο δίδυμο Barber & Osgerby, οι γνωστοί για το αντισυμβατικό, ανατρεπτικό τους ύφος Formafantasma και βέβαια η εξαιρετική illustrator Liselotte Watkins που ήδη χαρακτηρίζεται ως το νέο μεγάλο όνομα του χώρου.

"Η προσεκτική επιλογή των κομματιών που δείχνουμε στην Nomad αντανακλά τόσο τη διαφορετικότητα του ύφους που μας εκφράζει όσο και τις στενές σχέσεις που αναπτύσσουμε με τους σχεδιαστές μας" δηλώνει χαρακτηριστικά ο Sebastian Wrong, καλλιτεχνικός διευθυντής της Established & Sons και καταλήγει: " δείχνουμε πρωτοποριακό design με το οποίο θέλεις να συγκατοικείς".  

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ