Οι Ελληνίδες on entropy στο Le Bon Marche

Οι Ελληνίδες σχεδιάστριες on·entropy συνεργάζονται με το Le Bon Marche στο Παρίσι και τοποθετούν τη νέα συλλογή φωτιστικών C · O · S · M · I · C · I · T · Y στο εμβληματικό πολυκατάστημα, έναν από τους top προορισμούς για shopping παγκοσμίως

Στη σειρά C · O · S · M · I · C · I · T · Y τα λιτά γεωμετρικά σχήματα συγκροτούν μαρμάρινες τοτεμικές μορφές, αποδίδοντας μία αίσθηση ελαφρότητας και φινέτσας. Έχοντας εγκαθιδρύσει από το 2011 το λευκό μάρμαρο στο χώρο του design διεθνώς -ειδικά στο σχεδιασμό φωτιστικών- το ατελιέ on·entropy σχεδιάζει πλέον αντικείμενα και σε έγχρωμα μάρμαρα. Στην εν λόγω συλλογή, ροζ και πράσινες μαρμάρινες φόρμες εναλλάσσονται αρμονικά.

Οι Ελληνίδες on entropy στο Le Bon Marche

Όπως σε όλες τους τις συλλογές έτσι και σε αυτή, οι σχεδιάστριες Νίκη & Ζωή Μοσκοφόγλου του ατελιέ on·entropy δίνουν απόλυτη αξία στο συνδυασμό παραδοσιακής μαρμαροτεχνίας και πρωτοπόρας τεχνολογίας για τη λάξευση του μαρμάρου. Με τον τρόπο αυτό αναδεικνύονται οι φυσικές ιδιότητες του μαρμάρου, το οποίο οι σχεδιάστριες μας καλούν να το γνωρίσουμε μέσα από τις αισθήσεις μας.

Η νέα συλλογή των τεσσάρων κρεμαστών φωτιστικών σε ροζ και πράσινο μάρμαρο διατίθεται στην Ελλάδα από την Halo Lighting και τη γκαλερί Martinos Art. Έργα on·entropy αντιπροσωπεύονται από κορυφαίες γκαλερί του design διεθνώς, όπως η Galleria Rossana Orlandi στο Μιλάνο και η Mint στο Λονδίνο. Επίσης το ατελιέ συνεχίζει τις συνεργασίες με αρχιτέκτονες και διακοσμητές για ειδικές interior κατασκευές στην Ελλάδα και την Ευρώπη, με πιο πρόσφατες τα top ξενοδοχεία Four Seasons στην Αθήνα και The Wild στη Μύκονο. 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ