Oι StudioLav στο τραπέζι

Με αφορμή τα στοιχεία που οριοθετούν τον ιδιωτικό από τον δημόσιο χώρο, οι Studiolav δημιούργησαν τα τραπεζάκια  Ombro που παρουσιάστηκαν στο Φεστιβάλ Design στο Λονδίνο.

Με αφορμή τα στοιχεία που οριοθετούν τον ιδιωτικό από τον δημόσιο χώρο, οι Studiolav δημιούργησαν τα τραπεζάκια Ombro που παρουσιάστηκαν στο Φεστιβάλ Design στο Λονδίνο.

Με τα τραπεζάκια Ombro οι έλληνες Studiolav βρέθηκαν στο designjunction στο πλαίσιο του Φεστβάλ Design του Λονδίνου. Η συλλογή ξεχωρίζει για το οπτικό παιχνίδι και την ψευδαίσθηση της κίνησης που δημιουργούν οι δύο κάθετες, διάτρητες μεταλλικές επιφάνειες των τραπεζιών. Παράλληλα, η κάτω επιφάνεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος που καλύπτει ολικά ή μερικά τα αντικείμενα. Όπως εξηγούν οι Studiolav, το Ombro προέκυψε από την μελέτη της σχέσης ανάμεσα στους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς χώρους και την διάθεσή τους να εστιάσουν σε ό,τι παρεμβαίνει μεταξύ τους. Πηγή έμπνευσης ήταν η απλή γεωμετρία των μοτίβων που γεννιούνται όταν πόρτες, παντζούρια και κάγκελα επικαλύπτονται και συνθέτουν ένα φυσικό και οπτικό όριο ανάμεσα στο μέσα και το έξω.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ
Προηγούμενο άρθρο

Τάση: Η επιστροφή του φλούο

Επόμενο άρθρο

Τάση: Religious chic

MUST READ