Γαστρονομία και στιγμές χαλάρωσης δίπλα στο κύμα

Το πρώτο beach lounge του Bill & Coo στη Μύκονο -αλλά και το εντυπωσιακά ανακαινισμένο εστιατόριο Beefbar- είναι ο καινούριος λόγος που η Μύκονος μπαίνει δυναμικά στην ατζέντα μας

Το εμβληματικό Beefbar Mykonos που βρίσκεται στο Bill & Coo Coast, είναι συνώνυμο της ατμόσφαιρας καλοκαιριού. Οι καλεσμένοι του απολαμβάνουν όχι μόνο ξεχωριστά κοκτέιλ, αλλά και ένα ανανεωμένο μενού με τη δημιουργική ματιά του βραβευμένου Executive Chef Ντίνου Φωτεινάκη και της ομάδας του, πλάι στο κύμα.

Γαστρονομία και στιγμές χαλάρωσης δίπλα στο κύμα

Το μενού χωρίζεται σε Beef, Reef, Leaf, προσφέροντας μεσογειακές σαλάτες, τοπικά ψάρια και θαλασσινά, καθώς και εκλεκτά κρέατα από κάθε γωνιά του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου Kobe Beef Gyros στον κόσμο. Αυτό το καλοκαίρι, το μενού του Reef επεκτάθηκε λόγω της δημοφιλούς ζήτησης για μεσημεριανό γεύμα και θα περιλαμβάνει νέα πιάτα καθώς και μια εντυπωσιακή επιλογή από τα φρέσκα αλιεύματα της ημέρας.

To Bill & Coo Beach Lounge, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν κάτω από τον κυκλαδίτικο ήλιο, έχει απεριόριστη θέα στον κόλπο του Αγίου Ιωάννη και το νησί της Δήλου, καθώς και μια προβλήτα για την άφιξη των επισκεπτών με ιδιωτικό σκάφος.

Το Βeefbar Mykonos, είναι ένα λαμπερό εστιατόριο με ζωντανή ατμόσφαιρα και το βράδυ. Ένας προορισμός ψυχαγωγίας, απόλαυσης και ξεκούρασης, μια πρόσκληση να ζήσει κανείς την ουσία του Μυκονιάτικου τρόπου ζωής.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ