Κύκλος. Από το Cycladic Shop και τη Saristi

Αρχές Φθινοπώρου και το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης μαζί με την Saristi εμπνέονται από τις Κυκλάδες και δημιουργούν το μείγμα βοτάνων "ΚΥΚΛΟΣ", αποκλειστικά για το Cycladic Shop.

Ένα μείγμα από Αιγαίο και Φως, μαζί με ταπεινά και πολύτιμα στοιχεία της Γης όπως η μολόχα, η αρτεμισία και ο ελίχρυσος, αναδεικνύουν αρώματα και γεύσεις των Κυκλάδων που παραμένουν αναλλοίωτες εδώ και 5000 χρόνια.

Από τη λέξη "Κύκλος” πήραν το όνομά τους οι Κυκλάδες, καθώς σχηματίζουν ένα νοητό κύκλο γύρω από τη Δήλο, το ιερό νησί που γεννήθηκε και λατρεύτηκε ο Απόλλωνας κατά την αρχαιότητα. Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία οι Κυκλάδες ήταν Νύμφες οι οποίες μεταμορφώθηκαν σε βράχους από το θεό της θάλασσας, Ποσειδώνα. Από τα βότανα της γης αυτών των μοναδικών νησιών η Saristi εμπνεύστηκε το μείγμα βοτάνων "Κύκλος" αποκλειστικά για το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Και κάτι τελευταίο: στη συσκευασία θα βρείτε και μια υπέροχη, χειροποίητη κεραμική κούπα.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ