Umi, το νέο exclusive bar του Matsuhisa

Umi στα ιαπωνικά σημαίνει θάλασσα, στα ελληνικά σημαίνει μια εξαιρετική, exclusive εμπειρία fine drinking με θέα το υπέροχο γαλάζιο του Σαρωνικού

Δύο χρόνια μετά το πολύ επιτυχημένο λανσάρισμα του UMI bar στον εξωτερικό χώρο του Nobu Matsuhisa, αυτές τις ημέρες ξεδιπλώνεται μια νέα ολοκληρωμένη πρόταση, ένα exclusive bar destination που συγκαταλέγεται άνετα ανάμεσα στα καλύτερα της Ευρώπης, ιδανικό να φιλοξενήσει τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της τέχνης του mixology.

Πέρα από τα signature cocktails που σερβίρονται σε όλα τα Matsuhisa bars ανά τον κόσμο, το UMI bar στον Αστέρα ξεχωρίζει μέσα από μια εντυπωσιακή λίστα κοκτέιλ που αγκαλιάζουν το μεσογειακό του περιβάλλον και επενδύουν στην τοπικότητα των ιδιαίτερων υλικών της ελληνικής γης. Κουμκουάτ, φραγκόσυκα, λωτός, μαστίχα αλλά και μπαχαρικά και βότανα έρχονται να συμπληρώσουν τον κατάλογο με τα κλασικά εξωτικά υλικά.

"UMI" είναι στα ιαπωνικά η λέξη για τη θάλασσα, και το φωτεινό μπλε που χαρακτηρίζει την αισθητική του bar δημιουργεί την πιο ενδιαφέρουσα σύνδεση με την απίστευτη θέα στο υπέροχο γαλάζιο του Σαρωνικού. Πάνω στον εντυπωσιακό όνυχα που επενδύει την μπάρα στέκονται homemade σιρόπια που παρασκευάζονται από ένα εξειδικευμένο προσωπικό με ιδιαίτερη εκπαίδευση, οι πιο επιβλητικές ετικέτες σε ποτά όπως βότκα και τζιν, block πάγου και οτιδήποτε μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία εκείνου που οι γνώστες αποκαλούν "perfect serve".

Umi, το νέο exclusive bar του Matsuhisa

Η δυνατή λίστα αποτελείται από περίπου 450 ετικέτες κρασιών και sake, που αποτελούν exclusive editions στην Ελλάδα, καθώς και από ετικέτες της ηφαιστειογενούς Αίτνας και της θερμής Ισπανίας.  Οι μπουκίτσες, τα ρολάκια και τα tacos ή τα finger bites ολοκληρώνουν την μοναδική fine cocktail pairing εμπειρία.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ