Μυκονιάτικος τρόπος ζωής

Το σύγχρονο interior design και η μοναδική της τοποθεσία καθιστούν τη συγκεκριμένη βίλα την ιδανική αφετηρία για να ανακαλύψει κανείς τη Μύκονο

Σκαρφαλωμένη κυριολεκτικά στην πλαγιά ενός βράχου πάνω από το Καλό Λιβάδι, η Villa Pearl απολαμβάνει μοναδική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. 

Πρόκειται για μία βίλα 9 υπνοδωματίων που αναπτύσσονται γραμμικά σε δύο επίπεδα. Το αρχιτεκτονικό γραφείο 360 Concept Design Studio του Αλέξανδρου Τσικορδάνου που υπογράφει το project έχει τοποθετήσει όλες τις κεντρικές λειτουργίες της βίλας, δηλαδή την κεντρική κουζίνα, την τραπεζαρία και το μπαρ, μαζί με το καθιστικό, γύρω από τις δύο πλευρές της πισίνας, αντιδιαμετρικά απέναντι. Έτσι αφήνεται ελεύθερη και άμεση η πρόσβαση από τα υπνοδωμάτια στον κεντρικό άξονα, το πιο "κοινωνικό" χώρο που βρίσκεται κατά μήκος της πισίνας.

Το interior design ακολουθεί μια αστική, σύγχρονη προσέγγιση του μυκονιάτικου στυλ δίνοντας έμφαση στα φυσικά υλικά και τα χρώματα της γης. Χρώματα που συμπληρώνουν αρμονικά το απέραντο και χαλαρωτικό γαλάζιο που περιβάλλει τη βίλα. Ο σχεδιασμός του όλου project αποπνέει οικειότητα, συνδυάζοντας την ποικιλία των υφών με τις αξίες της τοπικής αρχιτεκτονικής. 

Η Villa Pearl αποτελεί ταυτόχρονα ένα σύγχρονο, ιδιωτικό καταφύγιο, έναν χώρο όπου μπορεί κανείς να απομονωθεί και να απολαύσει την απέραντη θέα αλλά και μια ιδανική αφετηρία για να ανακαλύψει τον έντονο τρόπο ζωής του πιο κοσμοπολίτικου νησιού της Μεσογείου. 

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ