Η κορυφαία αισθητική της LG Gallery OLED TV συναντά την δημιουργικότητα του Στέλιου Κουδουνάρη και τη φινέτσα της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Πώς συνδυάζεται με αρμονικό τρόπο η άψογη σχεδίαση με την λειτουργικότητα; Η ασύγκριτη τεχνογνωσία της LG έρχεται να δώσει την απάντηση, δημιουργώντας τη σειρά LG Gallery OLED. Μια τηλεόραση που απαντά στο όραμα για ένα καινοτόμο αλλά και κομψό τεχνολογικό δημιούργημα.

Η LG Gallery OLED TV αποτελεί την επιτομή της fine art αισθητικής, που προσφέρει την οπτική ενός πραγματικού έργου τέχνης. Με την κορυφαία τεχνολογία LG OLED που τη διακρίνει αυτο-φωτίζεται και δεν απαιτεί οπίσθιο φωτισμό -κάτι που ξεκλειδώνει έναν νέο κόσμο σχεδιασμού τηλεόρασης: απίστευτα λεπτή κατασκευή, εξαιρετικά λεπτές στεφάνες και τελικά ένα κομψό design item που μοιάζει σαν έργο τέχνης. 

Με την απαράμιλλη εμφάνιση της, η καινούργια τηλεόραση της LG κόσμησε και το ατελιέ του γνωστού σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη, σε ένα καλλιτεχνικό "πάντρεμα" ποιότητας, τεχνολογίας και στυλ. Το μινιμαλιστικό design και η ρεαλιστική της απεικόνιση, έδωσε μία λεπτή αλλά καθοριστική πινελιά σε ένα χώρο που ξεχειλίζει από αισθητική. Το ατελιέ επισκέφτηκε η γνωστή δημοσιογράφος, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία φωτογραφήθηκε με φόρεμα δημιουργίας του Στέλιου Κουδουνάρη, εκπληρώνοντας με ακρίβεια τη σύνδεση της φινέτσας με την state of the art τεχνολογική καινοτομία της LG.

Η ίδια, εμφανίστηκε εντυπωσιασμένη τόσο από τα μοναδικά κομμάτια του σχεδιαστή όσο και από την LG Gallery OLED TV, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι "δε θα μπορούσε να υπάρχει ιδανικότερο background για να εμπνεύσει τις αριστουργηματικές δημιουργίες".

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ