Sanity O.E: σταθερά προσηλωμένη στην υψηλή ποιότητα

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και σημαντικές συνεργασίες τοποθετούν τη Sanity O.E στην κορυφή του χώρου των ειδών υγιεινής και των πλακιδίων

Η Sanity Ο.Ε είναι μια εξ’ ολοκλήρου οικογενειακή και υγιής επιχείρηση που μετράει 45 χρόνια πορείας στο χώρο των ειδών υγιεινής και πλακιδίων. Μια επιχείρηση που συνεχίζει να εξελίσσεται με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες και τις νέες τάσεις. Στόχος της είναι πάντα η παροχή αξιόπιστων, εγγυημένων προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Προμηθευτές της Sanity O.E είναι επώνυμες και διεθνώς αναγνωρισμένες βιομηχανίες κατασκευής ειδών υγιεινής, επίπλων μπάνιου και αξεσουάρ, καθώς και γνωστές ανά τον κόσμο βιομηχανίες πλακιδίων γρανιτών και ψηφίδων.

Sanity O.E: σταθερά προσηλωμένη στην υψηλή ποιότητα

Έμπειροι διακοσμητές και διακεκριμένα αρχιτεκτονικά γραφεία συνεργάζονται σταθερά με τη Sanity O.E αναγνωρίζοντας την εμπειρία και την εξειδίκευση της επιχείρησης στο συγκεκριμένο τομέα. Κάτι που επίσης αποδεικνύεται και από τη συνεργασία της Sanity O.E. με μεγάλα οικοδομικά και ξενοδοχειακά συγκροτήματα όπως: Sani ● Ikos Oceania ● Ikos Olivia ● Istion Club ● Eurotel Princess ● Eurotel Palace ● Philoxenia ● Blue Lagoon ● Electra Palace κ.α.

Το έμπειρο προσωπικό της Sanity O.E είναι σταθερά δίπλα στον πελάτη σε όλα τα στάδια από το σχεδιασμό και την τεχνική καθοδήγηση έως τη μεταφορά και την after sales υποστήριξη. 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ