Οι αλχημείες του Tom Dixon

O Tom Dixon εμπλουτίζει τη σειρά αρωματικών χώρου Eclectic με δύο νέα αρώματα: Underground και Alchemy

Η σειρά αρωμάτων Eclectic λανσαρίστηκε μόλις λίγα χρόνια πριν από τον Tom Dixon. Ένα καινούριο εγχείρημα για τον οίκο που σημείωσε γρήγορη επιτυχία. Το τρομερό παιδί του βρετανικού design δημιούργησε αρώματα με ονόματα 100% βρετανικά: "London" (φυσικά), "Royalty" και -μια παραπομπή στο αποικιοκρατικό μεγαλείο της Βρετανικής Αυτοκρατορίας- "Orientalist". 

Οι αλχημείες του Tom Dixon

Σήμερα η σειρά Eclectic εμπλουτίζεται με δύο ακόμα αρώματα: "Underground" και "Alchemy". Αλλάζει πολύ και το σχήμα των δοχείων τόσο για τα κεριά όσο και για τα sticks. Από μέταλλο, που δεν αφήνει αμφιβολίες για τον απολύτως "Tom Dixon" χαρακτήρα τους, αλλά με δυναμικές καμπύλες αυτή τη φορά. Τα αρώματα, όπως υπογραμμίζουν οι ειδικοί του οίκου, έχουν στόχο να "αποτυπώσουν τη μαγεία των ταξιδιών, αλλά και της αστικής πραγματικότητας, να ενώσουν μία νοσταλγική διάθεση για το παρελθόν με το μέλλον της ζωής στη Βρετανία".      

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ