Απόλυτη καλλιτεχνική ελευθερία

Η νέα OLED Gallery θολώνει τα όρια ανάμεσα στην τεχνολογία και την τέχνη. Μια τηλεόραση που μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο χώρο όπως ένα έργο τέχνης. Χάρη στη βάση Gallery Stand είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να πειραματιστούμε και να δοκιμάσουμε την καλύτερη δυνατή τοποθέτηση

Όταν ένα έργο τεχνολογίας γίνεται έργο τέχνης. Η τηλεόραση OLED Gallery Design της LG έχει απίστευτα λεπτό προφίλ, τόσο που καταργεί όχι μόνο όλα όσα θεωρούσαμε δεδομένα για την τηλεόραση, αλλά και τα ίδια τα όρια ανάμεσα στην τεχνολογία και την τέχνη. Μοιάζει έργο τέχνης η ίδια και έχει ήδη κερδίσει την αναγνώριση του κόσμου του design. Σαφώς μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο, αλλά όχι μόνο.  

Εξάλλου, πλέον δεν υπάρχει λόγος να περιορίζουμε τις επιλογές μας. Το Gallery stand της LG μας δίνει την "καλλιτεχνική δυνατότητα" να τοποθετήσουμε την τηλεόραση Gallery Design όπου θέλουμε μέσα στο χώρο. Έχουμε πραγματικά αμέτρητες free standing δυνατότητες τοποθέτησης σύμφωνα με την διαρρύθμιση και τη χρήση του χώρου. Πλέον μπορούμε πραγματικά να διαμορφώσουμε το χώρο μας σαν γκαλερί. Μπορούμε να αφήσουμε ελεύθερα τα ανοίγματα του σπιτιού, να τοποθετήσουμε την τηλεόραση σύμφωνα με τον τρόπο που κινούμαστε και ζούμε το σπίτι μας, σύμφωνα με τον τρόπο που ταιριάζει περισσότερο σε εμάς. 

Απόλυτη καλλιτεχνική ελευθερία

Το Gallery stand διαθέτει επίσης ένα συνοδευτικό στήριγμα, το οποίο επιτρέπει τη ρύθμιση του ύψους σε τρία επίπεδα, καθώς και την απόκρυψη των καλωδίων. Έτσι αποφεύγεται η οποιαδήποτε "οπτική φασαρία" ενώ βελτιώνεται εντυπωσιακά και η εμπειρία θέασης. 

Οι τηλεοράσεις LG OLED αλλάζουν τους κανόνες της σχεδίασης, γίνονται πραγματικά design icons και φέρνουν τη σχέση μας με την τηλεόραση μας στον 21ο αιώνα. 

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ