Casaviva magazine, το τεύχος του καλοκαιριού κυκλοφορεί

Το νέο τεύχος του Casaviva κυκλοφορεί με μοναδικά σπίτια που εμπνέουν, αλλά και ένα μεγάλο αφιέρωμα στο Design Week του Μιλάνου

Σε αυτό το νέο τεύχος του Casaviva έχουμε συγκεντρώσει "ό,τι αξίζει να τυπωθεί" από το φετινό Design Week του Μιλάνου, την ετήσια συνάντηση κορυφής του κόσμου του design. Δύο πρόσωπα που επηρεάζουν όσο λίγοι την εξέλιξη του design διεθνώς, ο Piero Lissoni και η Rossana Orlandi μιλούν αποκλειστικά στον Νίκο Κοντόπουλο. 

Το ρετρό τροπικό στυλ της Ινδοκίνας γίνεται έμπνευση για τις νέες τάσεις της διακόσμησης που επικεντρώνουν στα πλεκτά έπιπλα και τα έντονα χρώματα, ό,τι καλύτερο για το καλοκαίρι. 

Casaviva magazine, το τεύχος του καλοκαιριού κυκλοφορεί

Ο Gray Davis, του αρχιτεκτονικού γραφείου Meyer Davis που υπογράφει το νέο Four Seasons Astir Palace της Αθήνας, μιλάει για την έμπνευση αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν δίνοντας νέα πνοή σε αυτό το ιδιαίτερο τοπόσημο της πόλης. 

Τέσσερις αγαπημένες προσωπικότητες από το χώρο της τέχνης και της δημιουργίας μας ταξιδεύουν στους προορισμούς που τους άλλαξαν τη ζωή: από την Ιαπωνία έως την Ανταρκτική και από την Ινδία έως τη Βαρκελώνη. 

Τέλος, ένα μοναδικό σπίτι στη Μύκονο δίνει μαθήματα σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. Πάντα με θέα το Αιγαίο.  

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ