Sans Pere, ένα πραγματικό creative hub

Από μεσιτικές υπηρεσίες μέχρι γλυκά του Alain Ducasse προτείνει η εταιρεία Sans Pere στον πρώτο της πολυχώρο στο Λονδίνο, που έχει στηθεί σαν κατοικία.

Σε ένα περιβάλλον που θυμίζει κατοικία, συνυπάρχουν καφέ, ζαχαροπλαστείο, κατάστημα homeware, αρχιτεκτονικό στούντιο, αλλά και μεσιτικό γραφείο – όλα διαμορφωμένα από το λονδρέζικο Αtelier Baulier. H νέα άφιξη στη ζωντανή περιοχή Σόρεντιτς του Λονδίνου ονομάζεται Sans Pere (Χωρίς Πατέρα, στα γαλλικά) και διαμορφώθηκε με βάση τις οικογενειακές αξίες του πατέρα του ιδιοκτήτη της ομώνυμης εταιρείας. Η διαρρύθμιση είναι παραδοσιακή, με την κουζίνα να καταλαμβάνει το κέντρο και γύρω της να αναπτύσσονται η τραπεζαρία και το γραφείο, ενώ δυνατές μονοχρωμίες από την παλέτα της Γαλλικής Ριβιέρας διαχωρίζουν τις λειτουργίες των δωματίων. Eκεί ο καταναλωτής μπορεί να βρει σπίτι, interior designer ή homeware πίνοντας καφέ και δοκιμάζοντας τα γλυκά του Alain Ducasse. 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ