Ημέρες γεμάτες πειρασμούς στη Roche Bobois

Όλες οι νέες συλλογές για το σπίτι της Roche Bobois σε καλύτερες, προνομιακές τιμές έως τις 31 Μαϊου

Για πολλούς από εμάς η απομόνωση έγινε η αφορμή για να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με το σπίτι, να αναζητήσουμε ιδέες που θα μας κάνουν να αισθανόμαστε άνετα αλλά και θα μας ικανοποιούν αισθητικά.

Ακολουθώντας τη τάση της εποχής, η Roche Bobois παρουσιάζει για τη νέα σεζόν πολλά νέα μοντέλα μερικά από τα οποία είναι πραγματικά επαναστατικά στον σχεδιασμό και την κατασκευή τους. Όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του τραπεζιού Corail η βάση του οποίου κατασκευάζεται από τρισδιάστατο εκτυπωτή, όπως και η αποκλειστική συλλογή stretch υφασμάτων για εξωτερικούς χώρους που ντύνει τον καναπέ Informel. Η συλλογή αυτή έχει εξαιρετική αντοχή στις διάφορες καιρικές συνθήκες, ενώ διατηρεί μια εξαιρετική απαλότητα στην αφή, ιδανική για χρήση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Αυτή την άνοιξη, design και υλικά υψηλής ποιότητας τίθενται στην υπηρεσία της αισθητικής από τη Roche Bobois. Έπιπλα, φωτιστικά και αντικείμενα με γεωμετρικές γραμμές, art deco επιρροές από τη δεκαετία του ’20, έντονα χρώματα από τα 70s και παστέλ αποχρώσεις εντυπωσιάζουν.

Επισκεφτείτε ένα κατάστημα Roche Bobois, όπου έμπειροι interior designers θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα σχέδια των ονείρων σας, και επωφεληθείτε από τις "Temptation Days" και τις ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές σε όλες τις συλλογές.

Λ. Κηφισίας 248, Χαλάνδρι Τ. 210 6711700.

Λ. Ποσειδώνος 55, ‘Άλιμος Τ. 210 9859040

greece@roche-bobois.com
 

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ