Η φύση στο σπίτι!

Έπιπλα και αντικείμενα από φυσικά υλικά και λευκά είδη με δροσερά χρώματα και μοτίβα με την υπογραφή της LaRedoute φέρνουν το καλοκαίρι σε κάθε γωνιά του σπιτιού

Εμπνευσμένη από τη φύση, η νέα συλλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι 21 των κύριων brands της LaRedoute -LaRedoute Interieurs και AM.PM- μας προτείνει να διακοσμήσουμε το χώρο μας με έπιπλα και είδη σπιτιού από φυσικά υλικά, μπαμπού, γιούτα, φυσικό καλάμι ρατάν, κάνναβη, ώστε να χαρίσουμε καλοκαιρινή αύρα σε όλους τους χώρους. Στα λευκά είδη τον τόνο δίνουν υπέροχα υφάσματα με εκλεπτυμένα floral μοτίβα.

Για κάθε προϊόν στο LaRedoute.gr, μπορείτε να πάρετε έμπνευση από φωτογραφίες διακοσμημένων χώρων με διαφορετικά στυλ. Μοντέρνα, vintage και μποέμ αισθητική, αλλά και άπειρες ακόμα ιδέες διακόσμησης για να επιλέξετε. Άλλωστε η διακόσμηση είναι μια τέχνη ζωής. 

Κάθε προϊόν LaRedoute έχει μία ιστορία. Όλα ξεκινούν από τη Βόρεια Γαλλία, όπου οι σχεδιαστές της LaRedoute δημιουργούν για ένα σύγχρονο τρόπο ζωής, εμπνεόμενοι από τις τάσεις.

Η LaRedoute πιστεύει ότι το σπίτι είναι το κέντρο της ζωής μας, γι’ αυτό και όλα της τα έπιπλα, τα είδη σπιτιού και τα λευκά είδη αντανακλούν τις κεντρικές αξίες που ορίζουν τη φιλοσοφία LaRedoute: υψηλή ποιότητα, συνθήκες εργασίας που σέβονται τον εργαζόμενο, οικολογικά υπεύθυνη παραγωγή.

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ