Ένας τοίχος είναι αρκετός: Ιδέες για διακόσμηση τοίχου που θα κάνουν τη διαφορά!

Ένας εύκολος και πρακτικός οδηγός που θα σας δώσει έμπνευση και ιδέες για ανανέωση τώρα!

Αγαπάτε το design και νιώθετε ότι ήρθε η ώρα για ανανέωση στη διακόσμηση του σαλονιού σας, όμως ανησυχείτε ότι αν ξεκινήσετε να αναρωτιέστε "τί χρώμα να βάψω το σαλόνι", δεν θα μπορέσετε να καταλήξετε ποτέ; Δεν χρειάζεται να απελπίζεστε. Ακόμα και η αλλαγή σε έναν μόνο τοίχο του σαλονιού μπορεί να μεταμορφώσει ολόκληρη την αίσθηση που έχει ο χώρος. Μερικές φορές η ανανέωση είναι πιο γρήγορη και εύκολη από ό,τι φαντάζεστε. Ακολουθήστε αυτόν τον εύκολο και πρακτικό οδηγό που θα σας δώσει έμπνευση και ιδέες για διακόσμηση τοίχου και θα κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα!

Ένα χολ που κάνει καλή εντύπωση

Ένας τοίχος είναι αρκετός: Ιδέες για διακόσμηση τοίχου που θα κάνουν τη διαφορά!
Αποχρώσεις: 90YR 73/029, 70BB 73/020, 00YR 15/510

Ακόμη κι αν συχνά το χολ μας είναι ένας και μόνος τοίχος, αυτός της εισόδου, προκειται για τον χώρο που φιλοξενεί όλα τα "πήγαινε-έλα" της ζωής, γι' αυτό και οφείλει να είναι φιλόξενος, όμορφος και λειτουργικός, ειδικά αν ενώνεται με το σαλόνι. Παλτό, παπούτσια, ομπρέλες, αλληλογραφία, τσάντες… το χολ δύσκολα μπορείς να το κρατήσεις τακτοποιημένο! Ψάθινα καλάθια, αποθηκευτικά κουτιά και μια κρεμάστρα θα βοηθήσουν στη γρήγορη τακτοποίηση και την πρακτική διακόσμηση του σαλονιού / χολ, σκεφτείτε όμως πόσο εύκολο είναι να λερωθούν οι όμορφοι τοίχοι σας, από τη σόλα του παπουτσιού που βγάλατε βιαστικά, ή από τη ρόδα της βαλίτσας που κατά λάθος ακούμπησε πάνω στον τοίχο… Τη λύση έρχεται να δώσει το Neopal Ultra Resist, ένα πλαστικό χρώμα κορυφαίας αντοχής, πολύ σκληρό και εξαιρετικά πλενόμενο, το οποίο μπορεί να καθαριστεί πολύ εύκολα. Είναι υδρόφοβο και απωθεί τους λεκέδες, σχηματίζοντας μια προστατευτική μεμβράνη στην επιφάνεια του χρώματος, η οποία δεν επιτρέπει στους λεκέδες να εισχωρήσουν. Έτσι, η λασπωμένη ομπρέλα δεν είναι πια απειλή!

Βιβλιοθήκη η πρωταγωνίστρια

vive in text 2
Αποχρώσεις: 16YR 12/037

Ένας υπέροχος τρόπος να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σαλονιού σας είναι αυτή η ιδέα για διακόσμηση τοίχου με μια βιβλιοθήκη, η οποία θα φιλοξενεί τα βιβλία σας και τα αγαπημένα σας διακοσμητικά, ό,τι κι αν είναι αυτά! Μια βιβλιοθήκη χωρίς πλάτη είναι ιδανική επιλογή για να αναδείξετε το όμορφο χρώμα του τοίχου που έχετε επιλέξει, όμως τα βιβλία μπορούν εύκολα να λερώσουν τον τοίχο σας, γι αυτό σκεφτείτε να βάψετε με το Neopal Ultra Resist. Η εξαιρετική του ποιότητα και η υψηλή σκληρότητά του θα προστατέψουν τον τοίχο και θα τον διατηρήσουν σαν καινούργιο για καιρό. Κι αν ακόμη αναρωτιέστε "Τί χρώμα να βάψω το σαλόνι;" το Neopal Ultra Resist είναι διαθέσιμο σε αμέτρητες αποχρώσεις, σε ένα άψογο ματ φινίρισμα.

Ένας ιδιαίτερος τοίχος για να κλέβει τα βλέμματα

vive in text 3
Αποχρώσεις: 55YR 36/590, 30BG 33/207, 80YR 59/089, 30YY 70/455

Μερικές φορές, ένας τοίχος μόνο είναι αρκετός. Συνήθως επιλέγονται σκούρες αποχρώσεις, που κάνουν αντίθεση με τον καναπέ και τις κουρτίνες, αλλά αν νιώθετε τολμηροί, μπορείτε να δοκιμάσετε κάποιο ξεχωριστό μοτίβο, όπως ρίγες, πουά, όμπρε ή καρό, και να απογειώσετε τη διακόσμηση του σαλονιού σας στη στιγμή! Επίσης, έτσι δεν χρειάζεται να βασανίζεστε με το τί χρώμα να βάψετε το σαλόνι, αφού μπορείτε να επιλέξετε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις, ανάλογα το μοτίβο.

Κάδρα και πίνακες

vivechrom 1
Αποχρώσεις: 10YR 21/436

Μία από τις πιο κλασικές αλλά ωραίες ιδέες για διακόσμηση τοίχου είναι να κρεμάσετε πάνω του κάδρα που θα κάνουν αντίθεση! Επιλέξτε να βάψετε τον τοίχο σε μία σκούρα απόχρωση που θα αναδεικνύει τους πίνακές σας, χρησιμοποιώντας το Neopal Ultra Resist που θα προστατεύει τον τοίχο σας από λερώματα των κάδρων αλλά και από το … κρασί που σας έφυγε από το χέρι! Αν η ερώτηση "τί χρώμα να βάψω το σαλόνι;" ακόμα τριβελίζει το μυαλό σας, επισκεφτείτε το site της Vivechrom στην ενότητα "Έμπνευση", όπου θα βρείτε πλήθος προτάσεων για κάθε τύπο δωματίου, αλλά και τις σελίδες της εταιρείας σε facebook, instagram, pinterest και youtube. Ένα είναι σίγουρο: θα βρείτε το χρώμα σας!

 

 

 

MissBloom Goes

shopping

Οι Fashion Editors του MissBloom επιλέγουν τα αγαπημένα τους e-shops με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για κάθε περίσταση και κάθε στυλ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ

MUST READ